2777
2789
عنوان

توروخدا کممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 117 پست
چرا زودتر دست بکار نشدی ، مگه اون موقع بعد انجامش متوجه نشدی

نه اصلا فکر نمیکردم بشه چون قرص اورژانسی خورده بودم..از طرفی من چون پریودیم نامنظمه فک کردم مثل همیشم

نه اصلا فکر نمیکردم بشه چون قرص اورژانسی خورده بودم..از طرفی من چون پریودیم نامنظمه فک کردم مثل همیش ...

قرص رو چقدر بعدش خوردی عزیزم

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نمیدونه رابطمو..من هیچوقت این کارو نکردم هیچ تجربه ای هم ندارم اولین بارمه همچین اتفاقی افتاده ب ...

ببخشید تند حرف زدن اعصابم بهم ریخت پسر مو دیدم لطفا حال میکنی قبل قرص بخور اون مرد بچه ات فردا سونو دادی بلاکش کن از زندگیت بیرونش کن چون اون باید می‌کشید بیرون بی غیرت می دانسته چه غلطی کرده لطفا بلاکش کن خواهرانه رابطه اتو از این به بعد به خانوادت بگو چون زن مطلقه از ۷ دولت آزاد ه عزیز کسی پیشت هست مراقبت باشه چون قرص خطرناکی رفتی دستشویی چیزی ازت دفع شده یانه اگه نه برو سونو بده اگه دفع نشه یه عملم در پیش داری به اسم کور تاژ کور تایم کنی خانوادت میفهمن خر نیستن برای لذت یه شب خودت اسیر کردی 

۱۰ دقیقه بعدش، حتی دوتا خوردم

عزیزم دو تا چه خبره ، بدن خودتو نابود می‌کنی ، الانم گاهی پیش میاد با خوردن قرص هورمونها بهم می‌ریزه ممکنه پری تایمش بهم بریزه 

ببخشید تند حرف زدن اعصابم بهم ریخت پسر مو دیدم لطفا حال میکنی قبل قرص بخور اون مرد بچه ات فردا سونو ...

هرجی بگی حق داری،خودم میدونم چه غلطی کردم فقط خدا میدونه چقد حالم بده..قرص خورده بودم مطمئن بودم چیزی نمیشه و چون پریودیم نامنظمه فکر میکردم مثل همیشه هستم الان فک میکنم ۴هفته باشه تو این ۴هفته جنین قلبش تشکیل نشده و باید خیلی کوچیک باشه،یعنی اگه سقط نشه تو این مدت کم کورتاژ میکنن یا بازم قرص میدن؟

عزیزم دو تا چه خبره ، بدن خودتو نابود می‌کنی ، الانم گاهی پیش میاد با خوردن قرص هورمونها بهم می‌ریزه ...

اره دیگه بخاطر همون فکر میکنم هورمونهام به هم ریخته و قرصه تاثیری نداشته

اره دیگه بخاطر همون فکر میکنم هورمونهام به هم ریخته و قرصه تاثیری نداشته

حالتهای بارداری خودت حس کردی ،مثل درد زیر شکم و اینا

هرجی بگی حق داری،خودم میدونم چه غلطی کردم فقط خدا میدونه چقد حالم بده..قرص خورده بودم مطمئن بودم چیز ...

یه بار دیگه قرص میزارن برات دوتا اگه جواب نده دوتا دیگه عمل در پیش داری 

بله دیگه بهت قرص نمیدن بری بیمارستان دفع نشده باشه باید کورتاژ کنی  کسی تاصبح پیشت هست آیا تو باید درد بکشی اون برای یه لذت نکشیده بیروت تو حامله شدی الان تن لش تاصبح خواب تو باید درد بکشی ببخشید من یه دره مرد ستیزم شوهر بدختم چی میشه از دست پسرت اولت کجاست حالش خوبه پیش خودته 

حالتهای بارداری خودت حس کردی ،مثل درد زیر شکم و اینا

اره درد زیر شکم و کمر درد خفیف داشتم،سینه هامم درد میکرد.

اما چون همه ی این علائمو قبل پریودی دارم خیلی شک نکردم

اره درد زیر شکم و کمر درد خفیف داشتم،سینه هامم درد میکرد.اما چون همه ی این علائمو قبل پریودی دارم خی ...

اره تقریبا نزدیک همن ، 

کاش محافظ شده انجام بدی ،

یه بار دیگه قرص میزارن برات دوتا اگه جواب نده دوتا دیگه عمل در پیش داری بله دیگه بهت قرص نمیدن بری ب ...

نه کسی نیست الان درد جسمی زیاد ندارم در حد درد پریودیه درد روحیم بیشتره...پسرم یه مدت پیش منه یه مدت پیش باباش