2777
2789
عنوان

توروخدا کممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 117 پست
عزیزم چرا مطلقه تو تایپیک زدی شوهر داری کی طلاق گرفتی کی وارد رابطه شدی صیغه شدی بچه حلال یانه باید ...

اون تاپیک قبل برای چند سال پیشه،الان تو رابطم اما جلو خانواده و آشنا آبروم میره،من اشتباه کردم و الان دارم تاوانشو میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم اشتباه کردم، اما نمیخواستم اینجوری شه

عزیزم ببخشید نمی‌خوام ناراحتت کنم ، ولی برای هر کاری مخصوصا ما زنا باید یه کم بیشتر فک کنیم تا به مشکل نخوریم و محتاج کمک دیگران باشیم

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

لطفا موقع لذت بردن از دوست پسرت مواظب باش نریزه داخل که اینجور برای لدت یه شب نزدیک یه ماه اسیر بشی ...

اونم بخواد نگه دارم من نمیتونم آخه از خونواده کسی خبر نداره از ارتباطم حالا یهو بگم بچه از کجا اومد

عزیزم ببخشید نمی‌خوام ناراحتت کنم ، ولی برای هر کاری مخصوصا ما زنا باید یه کم بیشتر فک کنیم تا به مش ...

میدونم الان خودم به اندازه کافی عذاب وجدان دارم از نظر جسمی که هیچی روحی داغونم

اون تاپیک قبل برای چند سال پیشه،الان تو رابطم اما جلو خانواده و آشنا آبروم میره،من اشتباه کردم و الا ...

اگه همه میدونن چرا نمیاد بگیرت بچه اشو چرا گردن نمیگیره  کاری که کرده چرا گردن نمی گیره بی غیرت بی وجود شما دوتا خودخواه فقط به فکر خودتونو نید چرا بنده خدا پس چشم هاتو. واکن از رابطه ات بکش بیرون چون گردن گیرش خرابه نه تو گردن میگیره نه بچه اتو مطمن باش با ده نفر دیگه مثل تورا حامله کرده همزمان باتو رابطه داشته  فقط چشمش با تو نبوده لطفا اگه پیشت بگو بی غیرت ببرت بیمارستان چون خونریزی شدید باعث مرگت میشه تاصبح ولی فک کنم ماهری تو بچه سقط کردن کار همیشته 

میدونم الان خودم به اندازه کافی عذاب وجدان دارم از نظر جسمی که هیچی روحی داغونم

با خوردن قرص بدون نظر پزشک به بدن خودتم آسیب میزنی 

حالا کی بوده رابطتت ، لیبی زدی یا یونو دادی فهمیدی؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

اگه همه میدونن چرا نمیاد بگیرت بچه اشو چرا گردن نمیگیره کاری که کرده چرا گردن نمی گیره بی غیرت بی و ...

کسی نمیدونه رابطمو..من هیچوقت این کارو نکردم هیچ تجربه ای هم ندارم اولین بارمه همچین اتفاقی افتاده برام.

خودم همیشه ترس عذاب وجدان و گناه سقطو داشتم هر کسی میدیدم این کارو میکرو سرزنشش میکردم که چطور میتونه جون کسیو بگیره.

اما حالا خودم تو شرایطش قرار گرفتم و از وقتی برام اتفاق افتاده حالم بده و زار میزنم 

هیچوقت نمیخواستم این کارو کنم اما مجبورم بخدا