2777
2789
عنوان

پسرا چقدر عجیبن👈🏻👉🏻

767 بازدید | 100 پست

فکر کن سه ماه تموم دنبال من بود 

من نمیخواستم وارد رابطه بشم 

ولی خوب کم کم خوشم اومد اوکی دادم الان بعد 10ماه ولم کرد رفت

میرفتم نونوایی بغل مغازش میومد صندلی میذاشت دقیقا رو به روی من زل میزد تو چشام(: 

حتی استاکم میکرد 

ی بار یکی مزاحمم شدع بود طرفو به کل محو کرد تا امروز ک امروز منو میبینه سرشو میندازع پایین 

همین ادم ک قهر میکردم میگفت ماه کوچولوی من ناراحت نباشی از منااا 

میگفت چشات نقطه ضعفمه 

میگفت کسی اذیتت کرد یه من بگو درستش میکنم 

واقعا هم درستش میکرد(: 

الان کجایی ک ببینی ماه کوچولوت دارهبخاطر نبودت جون میده 

کجایی پسر دلم برای شوخیات تنگ شده(: 

بی معرفت یعنی انقدر بی ارزش بودم ک حتی دلت تنگ نشده؟؟ 

حتی بخاطر این لقب بامزش ی اویز ماه برای ماشینش گرفتم(: چقدر ذوق کرد

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ع چرا رفت 🥲

نمیدونم(: 

اخرین پیامش بهم این بود 

دوستت دارم 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

مردا همینن خب

اره میدونم 

دلیل ادامه ندادنش چی بود

خانوادش نمیخواستنم 

گوزیدن بهت رفته

😐