2777
2789
عنوان

هدفون ارزون از دیجی کالا میخوام😢

99 بازدید | 18 پست

ایرپاد منظورمه

در حد ۴٠٠ تومن

خیلی مدلا زیادن، گیج شدم

مثلا مدلای M که M10 M20  و...  دارن یا مدلای f

مثلا نظرات کاربران میبینی یکی نوشته عالیه، یکی نوشته افتضاح

نمیدونم چیکار کنم چی بگیرم🤕

کاربر سال ۹۸🥰

۴۰۰ تومنی افتضاحن واقعا:(

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم پول بیشتر بزار واست کار کنه حواقل من QCY T۱۳ دارم خیلی راضیم الان فکنم ۱ و ۲۰۰ باشه

همون یکم ک میگی، دو برابر پوله منه😂

ندارم فعلا دستم نمیاد، تا بیاد اینم خرج میکنم

برا شوهرم انکر گرفتم همون مثل کیو سی میدونم چی میگی

کاربر سال ۹۸🥰

چندساعت تو شارژه؟ بعد هر فول شارژ چند ساعت کار میکنه؟

تقرییا ۳ ساعت طول میکشه شارژ شه ولی خب من هرروز استفادش میکنم تقرییا ۲ هقته ی بار شارژ میخاد خیلی خوب نگه میداره

ندارم بیشتر

واجبه بخری اخه زود خراب میشن 

یکم پول جمع کن بخر بنظرم :)) 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

از دیجی کالا نخر برو از اونا که لوازم جانبی موبایل میفروشن بپرس با توجه به بودجه ات بهت بگن کدوم خوب ...

دیجی معمولا ارزون تره

بعد فروشنده ها یجوری ان، میگی این قیمت میخوام هی چیزا بالاتر معرفی میکنن، من خجالت میکشم

کاربر سال ۹۸🥰