پرتو۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 1967 عنوان کیا دوست دارن ازدواج کنند لطفا بیایید 116 بازدید | 6 پست عنوان| خانمی ۲۵ ساله بود ک از طریق سایت ادم و حوا ازدواج کرد. ازدواج موفقی هم دارندالان هم باردارهبرام تعریف کرد گفت فقط فرم مشخصات پر کردم بدون عکس و شماره تلفن و اطلاعات خصوصیفقط در حد یک معرفی کلی و پسرهایی ک ثبت نام فرم داشتند در سایت فرم منو میدیدن درخواست خواستگاری ثبت میکردن.و رابط اونا ک مادریا خواهرشون بود بامادر من تماس میگرفتنو قرار ملاقات قرار داه میشدمیگفت هر ماه ۵ تا خواستگار داشتم و بعد از گذشت دو ماه از ثبت نامش بلاخره یکی تایید کرد و بعد اشنایی گامل خانواده ها ازدواج کردندالان هم بارداره. و زندگی خوبی دارهخواستم بگم این سایت معتبره و تلویزیون شبکه دو بارها تبلیغ کرده..و هرکی خواس خودش تحقیق کنه. بنظرم بهتر از دوست پسربازیو مخفی کاریه.اینجور ازدواج ها ک خانواده دخیله بهتره 1404/05/07 | 00:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaz1996 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 8045 این روزا کی حوصله شوهر داره پر از مسئولیت مجردی خوش بگذرونید
پرتو۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 1967 شما را چرا هعی دارین این تاپیک میزنید ؟ گفتم شاید چهار نفر ببینند سرو سامان بگیرن همین والا
بانو_خوشخنده عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 12602 واقعا دلم نمیخواد از تو سایت شوهر پیدا کنم در ضمن دیدم سایتشو معیارهای پسراش برگ ریزونه سن ازدواج ام توش عجیب و غریب حقیقت امیدوارم خدا کارمو لنگ اون سایت نکنه پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
areaahmdi عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 830 چطدری؟ خب. مثلا من یه پسرم شما چه ملاک ها ای برا ازدواخ دارین