2777
2789
عنوان

اونایی که کافی شاپ زیاد میرن بیان

87 بازدید | 8 پست

میخوام دو سه ساعت اونجا بشینم کارامو انجام بدم باید چی سفارش بدم که میزشون هم الکی اشغال نشه؟ 

درحد نوشیدنی بگیرم یا ی نهاری عصرانه ای چیزی بگیرم که  بتونم چند ساعت میز و داشته باشم؟

من کانادام اینجا یه نوشیدنی بگیری کافیه

دیگه هرچقدر میخوای میتونی بشینی

تو ایران هم تهران رو دیدم هر کافه با کافه دیگه قانونش فرق داره

بعضیا فقط ۹۰ دقیقه اجازه نشستن میدادن باید بپرسی

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوساعت که خیلی زیاده معمولا کارت به رزرو میرسه 

اگر خلوت باشه و نیاز به میز شما نداشته باشن ممکنه مخالفتی نکنند و تا هر وقت خواستید بمونید به شرط دادن سفارش ولیکن معمولا این اتفاق کم پیش میاد 

دوساعت که خیلی زیاده معمولا کارت به رزرو میرسه اگر خلوت باشه و نیاز به میز شما نداشته باشن ممکنه مخا ...

یعنی باید بگم میز و میخوام بهشون؟ رزرو کنم؟

بجاش برو کتابخونه ای جایی 

کافه دوسه ساعت زیاده مخصوصا اگه شلوغ باشن  همش هم اهنگ باز میکنن تمرکز نداری.

البته دقیق نمیدونم 

شاید بعضی کافه ها اکین 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یعنی باید بگم میز و میخوام بهشون؟ رزرو کنم؟

باید بپرسی عزیزم ببینی بیشترین تایمی که میتونی بمونی چقدره و اینکه اونا هم یه حداکثر تایم رو میگن نهایتا ممکنه بهت بگن اگر مشتری زیاد اومد یه هزینه اضافه رزرو ازت میگیرن یا اگرم نیومد خب باهات مدارا میکنند که تا هر وقت خواستی بمونی بستگی به مدیریت اون کافه داره و علی الخصوص شرایط سرویس دهی اونجا و میزان مشتری هاش