2777
2789
عنوان

کیا بعد سزارین تنها بودن بیایید

330 بازدید | 29 پست

مامانم امروز خیلی ناز میکرد و می‌گفت تاریخ دقیق بده ببینم کی زایمان می‌کنی میتونم بیام و فلان 

منم گفتم نمیخواد بیای اصلا ولش کن کی گفته تو رو می‌خوام ببرم بیمارستان🤯😆

واسه بچه ی اولم هم اومد بیمارستان ولی از سر شب خوابید با صدای خروپفش کل شب بیدار موندم چشم رو هم نذاشتم.

بعد هم میگفتم بچه رو بلند کن بیار شیر بدم می‌گفت نمیخواد خوابه و ...

دو شب هم خونه موند که شبا شیرخشک میداد به بچه و همش می‌گفت شیرخشک بده شیرخشک بده باعث شد بچم شیر خشکی شه

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

اون موقع تجربه ی اولم بود و خیلی میترسیدم از تنهایی با نوزاد

اما الان دیگه حس میکنم همون دو سه روز هم نیازی به حضورش ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شکم پاره نمیشه واقعا تنها موند، منکه میخوام پرستار بگیرم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بیمارستان هم اتاق خصوصی گرفته بودم شوهرم هم می‌توانست بمونه یکی از خدماتی ها هم چون شوهرم بهش پول داد خیلی هوامو داشت چند بار سر زد بهم

با این وجود از نظر شما نیازی به حضور مامانم هست؟

بچه ی اول تنها بودم ، بچه ی دوم هم دو روز مادرم بود رفت . 

جفتشونم سزارین شدم 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
با شکم پاره نمیشه واقعا تنها موند، منکه میخوام پرستار بگیرم

اره واقعا سخته حتی نکونام نمیشه خورد 😵‍💫

شوهرت کمکت نیست ؟

بیمارستان هم اتاق خصوصی گرفته بودم شوهرم هم می‌توانست بمونه یکی از خدماتی ها هم چون شوهرم بهش پول دا ...

نه دیگه با این شرایط نیازی نیست بیاد گرچه مطمئنم خودش طاقت نمیاره و میاد پیشت

منم تنها بودم مامان سر اولی موند بیمارستان سر دومی نموند خیلیییی هم اعصابم خورد کرد ای کاش هیچ وقت ن ...

دقیقا منم بعد زایمان اولم افسردگی گرفتم بخاطر رفتارهای مامانم