2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از فینیش خیلی راضی‌نیستم دیروز یه  جدید گرفتم ببینم چطور میشوره ،تجربه‌بهم ثابت کرده‌اونایی که خوب نمیشورن مقدارشونو باید یکم بیشتر بریزم .ژل هم نمیریزم‌من قرص استفاده‌میکنم.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

عزیزم لک میشه ظرفا؟؟ دک های سفید؟ اگه اینطوریه این نشون میده سختی آبتون بالاس پس باید حتما نمک ماشین ظرفشویی بریزی... من هرروز ماشین ظرفشوییم‌روشنه سه سال و نیمم هست دارم همه جور مارکی استفاده میکنم تاالان به این نتیجه رسیدم که نمک ماشین ظرفشویی فقط فینیش خوبه و قرص ماشین ظرفشویی فقط پریل.... قرص های فیری و فینیش اصلا اون براقی که پریل داره رو ندارن مطمین باش کسی که از قرص پریل استفاده کنه دیگه اصلا نمیتونه از قرص فینیش و فیری استفاده کنه.... کافیه فقط یه بار امتحان کنی😉

نصابی که برای نصب ماشین من امد گفت همه این مارکایی که تو بازار هست تقلبی شدن زمگ بزنید خود شرکت براتون بفرستیم 15 تایش 35 تومان بود مارکش یادم نیست خارجی بود خیلی هم اصرار داشت که حتما قرص متفرقه نذارم 

راستی این قرصهایی که بهم داد گفت احتیاج به نمک و جلا دهنده  ... نداره فقط یه قرص کافیه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماشینم lG

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
عزیزم لک میشه ظرفا؟؟ دک های سفید؟ اگه اینطوریه این نشون میده سختی آبتون بالاس پس باید حتما نمک ماشین ...

هم سفیدک می زنه هم اینکه انگار چربی طرف ها می شینه روی بقیه . مثلا روغن بشقاب ها ته لیوان😡

هم سفیدک می زنه هم اینکه انگار چربی طرف ها می شینه روی بقیه . مثلا روغن بشقاب ها ته لیوان😡

بله عزیزم‌این یعنی اهک ابتون بالاس و ابتون سنگینه .... نمک ماشین ظرفشویی فینیش بریز داخل مخزن نمکش.... قرص ماشین پریل چندکاره بنداز داخل جای قرصش بعد تموم شدن کار ماشین ظرفشویی قطعا برام‌دعای خیر میکنی😊

بله عزیزم‌این یعنی اهک ابتون بالاس و ابتون سنگینه .... نمک ماشین ظرفشویی فینیش بریز داخل مخزن نمکش.. ...

خیلی ازت ممنونم خانم گل . لطف کردی حتما امتحان می کنم البته اول صبر می کنم این قرصی که دارم تموم شه . خدا بهت خیر بده خانوم 

خیلی ازت ممنونم خانم گل . لطف کردی حتما امتحان می کنم البته اول صبر می کنم این قرصی که دارم تموم شه ...

سلامت باشی گلم‌خیالت راحت من خیلی مدلارو امتحان کردم این ترکیبم هرکی استفاده کرده کاملا راضی بوده از تمیزی و براقیش لذت میبری

بله عزیزم‌این یعنی اهک ابتون بالاس و ابتون سنگینه .... نمک ماشین ظرفشویی فینیش بریز داخل مخزن نمکش.. ...

سلام عزیزم این تاپیک تقریبا برا ۳ سال پیشه 

سرچ قرص و ژل زدم ب این تاپیک رسیدم خواستم ببینم 

قرص یا ژل پریل ب ماشین آسیب نمیرسونه ؟ 

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون 🌹

سلام عزیزم این تاپیک تقریبا برا ۳ سال پیشه  سرچ قرص و ژل زدم ب این تاپیک رسیدم خواستم ببینم&nb ...

سلام گلم، نه عزیرم واسه من با پریل حدااقل چهار ساله کار میکنه از روز اولشم بهتر، پریل مثل فینیش و فیری بوی تند نداره وقتی در ماشین رو باز میکنی یکی دوبار امتحان کنی عاشقش میشی

سلام گلم، نه عزیرم واسه من با پریل حدااقل چهار ساله کار میکنه از روز اولشم بهتر، پریل مثل فینیش و فی ...

خیلی لطف کردی  اخه نصاب دستگاه ب من گفت فقط فینیش وگرنه دستگاهت خراب میشه .من نگران ظرف هام نیستم نگران دستگاهمم نزدیک ۱۷ تومن پولش رو دادم .و نصاب بوش گفت اگه پریل بریزی دستگاهت مخزنش سوراخ میشه 

حتی نمک هم گفت فقط فینیش اونم اصل باید بریزی 

من اگه هر روز دستگاهم رو روشن کنم چیزی حدودا ۲۰۰ تومن برا شویندش باید کنار بزارم و این برام سنگینه 

خیلی لطف کردی  اخه نصاب دستگاه ب من گفت فقط فینیش وگرنه دستگاهت خراب میشه .من نگران ظرف هام نیس ...

عزیزم من دستگاهم از شهریور ۹۳ هرروز و گاهی دو روز یکبار روشنه، از سال ۹۶ هم فقط پریل استفاده کردم هیچیش نشده ، ببخشید نصابتون یکم آیکیوش پایین بوده، آخه مثل اینه که بگی ماشین لباسشویی رو اگه با پرسیل نشوری و پودر اکتیو بزنی خراب میشه لباسشوییت🙄 گلم نگران نباش من نمک و پودر و قرص پریل رو هرروز دارم استفاده میکنم خداییش اکه بخوام جدی هم بگم اون اوایل فینیش و فیری همه فنجان و لیوان هام رو خط انداختن ولی خداییش از ۹۶ هر چیزی انداختم ماشین هیچیش نشده باوجود اینکه جنس های جهازم اصل و بهتر بود 😣 ولی خداییش با پریل خط و خش هم نداشتم