nahal7898 مدیر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 102 عنوان اقدام به بارداری برای پسر | مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 99 پست سللم خانما من این ماه میخواستم اقدام کنم،یه دختر دارم میخوام این یکی اگه خدا بخواد پسر باشه دکترم رفتم چندروز پیش گفت روز دوم پری بیا یکیم روز ۱۱ پریودیمیخواستم بپرسم به نظرتون چه کارایی انجان بدم تا نتیجه دلخواهمو بگیرمایا امکانش هست ممنون میشم کمکم کنید 1404/05/06 | 23:52 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tutka عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5793 دور ازجونت اولیه پنج هفته خودبخود سقط شددومیه چهارماهم بود گفتن سندرم داون داره سقطش کردم منم ب خاطر سندروم ۱۸ هفته و ۳ روزم بود سفط کردم سه هفته است الان هیلی دلم میخاد دوباره باردار بشم ۳۴ سالمه بچه اولمم بود دکتذم گفت ۳تا ۶ ماه صبر کن بدنت خودش و پیدا کنه دوباره بعد
nahal7898 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 102 ن کاری نداره روش استفادشو تو بروشورش گفته کیت رو بزن اگه دیدی تخمک چذاریته برو سونو بده و همون شب اق ... اخه این تضمینیه اگه روز تخمک گذاری باشه و اول خانم به ارگاسم برسه بچه پسر میشه؟
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1353 باسه عزیزم خداروشکر سالمهبخدا من خیلی راضیم بچه اولم دختره دختر سنگ صبور مادره دومیم بازم برام مهم ن ... اره منم برا همین بود ک دیگه خدا نخاستخیلیا خوشحالن و مسخره میکنن نمیدونم حتما حکمت خدا بوده دیگه ک ی عده عقده ای خوشحال بشن
nahal7898 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 102 ببین این تقویمه درسته؟ من یه سقط داشتم پسر بود ولی این تقویمه زده دختر ، نمیدونم من برا هرکی گرفتم درست بوده
خوررشيد عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 4348 من برا هرکی گرفتم درست بوده سنتو چجوری حساب میکنی؟ مثلا من مرداد ۷۱ ام ، الان ۳۳ حساب کنم دیگه ؟
ترکیده9کرار عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3948 یه تاپیک پسرزایی هست خیلی طولانیه اونو اگر پیدا کنی خیلی کامل توضیح داده من یسری نکاتشو رعایت کردم نتیجه گرفتم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1353 اخه این تضمینیه اگه روز تخمک گذاری باشه و اول خانم به ارگاسم برسه بچه پسر میشه؟ والا نمیدونم من شنیدم سه تا از همکارام و خاهرشوهرم گفتناون چیزایی هم ک گفتم بخورهمرد باید طبعش گرم باشه زن خنک ما برعکس بودیم من و شوهرم
nahal7898 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 102 اره منم برا همین بود ک دیگه خدا نخاستخیلیا خوشحالن و مسخره میکنن نمیدونم حتما حکمت خدا بوده دیگه ک ی ... بسپارشون بخدا بخدا من میگم اگه پسر شد بزرگ شد شد اینه دق من یا فرزند صالح نشد بخدا نمیخوام با زورفرزند سالم و صالح از خدا میخوام اکه خدا داد شکرش اگه نداد بازم شکرش که مصلحت ندونستهتو هم خداروشکر کن بابت دوتا دسته گل هوشگبگلت مایه افتخارت میشن انشالله
۲۳۳۶ عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1025 منم ب خاطر سندروم ۱۸ هفته و ۳ روزم بود سفط کردم سه هفته است الان هیلی دلم میخاد دوباره باردار بشم ۳۴ ... بچه ام هم ۱۸هفته وچن روز بودمن۴۰سالمه بچه ای هم ندارمخاطره ی خیلی تلخی دارمپنج روز بستری بودمالان کارم فقط گریه اس که میدونم فایده نداره
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1353 بسپارشون بخدا بخدا من میگم اگه پسر شد بزرگ شد شد اینه دق من یا فرزند صالح نشد بخدا نمیخوام با زورفرز ... ان شاءالله ما خودمون چند تا خاهریم مامانم میگه همیشه جاریام و مادر شوهرم مسخرم میکردن و مادر شوهرم ب جاریام میگفت پسراتونو ازش پنهان کنید الان مامان من چند تا دختر موفق و دامادای عالی داره اما اونا همشون داغونن
nahal7898 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 102 سنتو چجوری حساب میکنی؟ مثلا من مرداد ۷۱ ام ، الان ۳۳ حساب کنم دیگه ؟ نه هنوز تو مرداد میشی ۳۳ الان ۳۲ بگیرمن مرداد ۷۸ الان ۲۵ میگیرم مرداد میشم ۲۶
nahal7898 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 102 ان شاءالله ما خودمون چند تا خاهریم مامانم میگه همیشه جاریام و مادر شوهرم مسخرم میکردن و مادر شوهرم ب ... دقیقا عزیزم ما هم دوتا خواهریم میفهمم چی میگی
خوررشيد عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 4348 نه هنوز تو مرداد میشی ۳۳ الان ۳۲ بگیرمن مرداد ۷۸ الان ۲۵ میگیرم مرداد میشم ۲۶ خب الان مردادیم ، تولدمم اولش بود تموم شد
nahal7898 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 102 خب الان مردادیم ، تولدمم اولش بود تموم شد اکی پس تو الان ۳۳
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1353 دقیقا عزیزم ما هم دوتا خواهریم میفهمم چی میگی ان شاءالله خدا ی پسر سالم بهت بدهاما بنظرم عجله نکن اصلا ـیکم رعایت کن یکی دوکاه اینبر اونبر فرقی ندارهچنذ سالتونه و دخترتون چند سالشه؟