2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری برای پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 99 پست
ان شاءالله خدا ی پسر سالم بهت بدهاما بنظرم عجله نکن اصلا ـیکم رعایت کن یکی دوکاه اینبر اونبر فرقی ند ...

اخه مساله اینه طبق جدول باید بموته بهمن منم یکم عجولم نمیخوام زیاد طولش بدم از طرفیم شوهرم خواب دیده میگه الان اقدام کنیم اینم دختر میشه واسه همین خیلی دو دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ام هم ۱۸هفته وچن روز بودمن۴۰سالمه بچه ای هم ندارمخاطره ی خیلی تلخی دارمپنج روز بستری بودمالان کا ...

از ته دل درکتون میکنم منم چن روز بستری کردن 

و اینکه دلم پر میکشه برا بچه داشتن از ی طرف از دست دادنش و ب هر بهونه گریه کردن 

انشالله دامنتون زود سبز میشه توکلتون ب خدا باشه ب قول شوهرم هنوز سنمون اینقد زیاد نیست مادر شوهرم بچه اخری و پنجاه سالش بوده دنیا اورده 

چن ماه باید حسابی تقویت کنیم بدنمون و ک کیفیت تخمک هم بالا بره 

اگه میتونی باشگاهم برو منم تازه دوباره میرم کلی تو روحیه تاثیر داره

خوش به حالت که دختر داری قدر بدون و اگه بعدیتم دختر شد خدا رو هزار بار شکر کن 

من دو تا پسر دارم الان باردارم و این یکیم پسره . شب و روزم شده گریه . اصلا دست خودم نیس . یه دختر باردار شدم سقط شد .

دیوونه دارم میشم یه بغض عمیقی گلومو گرفته 

جدول چینی و بنداز دور بیخود بیخوده من رو این جدول پیش رفتم و حال و روزم شد این 

اخه مساله اینه طبق جدول باید بموته بهمن منم یکم عجولم نمیخوام زیاد طولش بدم از طرفیم شوهرم خواب دیده ...

بنظرمنن عجله نکن من راضیم الهی ک بچم همیشه سالم باشها اما خیلی حسرت میخورم چرا رعایت نکردم و عجله کردم اما همکارام همونی شد ک میخاستن و من ن