2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری برای پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 99 پست
دور ازجونت اولیه پنج هفته خودبخود سقط شددومیه چهارماهم بود گفتن سندرم داون داره سقطش کردم

منم ب خاطر سندروم ۱۸ هفته و ۳ روزم بود سفط کردم 

سه هفته است الان هیلی دلم میخاد دوباره باردار بشم ۳۴ سالمه بچه اولمم بود 

دکتذم گفت ۳تا ۶ ماه صبر کن بدنت خودش و پیدا کنه دوباره بعد 

ن کاری نداره روش استفادشو تو بروشورش گفته کیت رو بزن اگه دیدی تخمک چذاریته برو سونو بده و همون شب اق ...

اخه این تضمینیه اگه روز تخمک گذاری باشه و اول خانم به ارگاسم برسه بچه پسر میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسه عزیزم خداروشکر سالمهبخدا من خیلی راضیم بچه اولم دختره دختر سنگ صبور مادره دومیم بازم برام مهم ن ...

اره منم برا همین بود ک دیگه خدا نخاست

خیلیا خوشحالن و مسخره میکنن نمیدونم حتما حکمت خدا بوده دیگه ک ی عده عقده ای خوشحال بشن

یه تاپیک پسرزایی هست خیلی طولانیه اونو اگر پیدا کنی خیلی کامل توضیح داده 

من یسری نکاتشو رعایت کردم نتیجه گرفتم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اخه این تضمینیه اگه روز تخمک گذاری باشه و اول خانم به ارگاسم برسه بچه پسر میشه؟

والا نمیدونم من شنیدم سه تا از همکارام و خاهرشوهرم گفتن

اون چیزایی هم ک گفتم بخوره

مرد باید طبعش گرم باشه زن خنک 

ما برعکس بودیم من و شوهرم

اره منم برا همین بود ک دیگه خدا نخاستخیلیا خوشحالن و مسخره میکنن نمیدونم حتما حکمت خدا بوده دیگه ک ی ...

بسپارشون بخدا 

بخدا من میگم اگه پسر شد بزرگ شد شد اینه دق من یا فرزند صالح نشد بخدا نمیخوام با زور

فرزند سالم و صالح از خدا میخوام اکه خدا داد شکرش اگه نداد بازم شکرش که مصلحت ندونسته

تو هم خداروشکر کن بابت دوتا دسته گل هوشگبگلت مایه افتخارت میشن انشالله

منم ب خاطر سندروم ۱۸ هفته و ۳ روزم بود سفط کردم سه هفته است الان هیلی دلم میخاد دوباره باردار بشم ۳۴ ...

بچه ام هم ۱۸هفته وچن روز بود

من۴۰سالمه بچه ای هم ندارم

خاطره ی خیلی تلخی دارم

پنج روز بستری بودم

الان کارم فقط گریه اس که میدونم فایده نداره

بسپارشون بخدا بخدا من میگم اگه پسر شد بزرگ شد شد اینه دق من یا فرزند صالح نشد بخدا نمیخوام با زورفرز ...

ان شاءالله ما خودمون چند تا خاهریم مامانم میگه همیشه جاریام و مادر شوهرم مسخرم میکردن و مادر شوهرم ب جاریام میگفت پسراتونو ازش پنهان کنید 

الان مامان من چند تا دختر موفق و دامادای عالی داره اما اونا همشون داغونن

دقیقا عزیزم ما هم دوتا خواهریم میفهمم چی میگی

ان شاءالله خدا ی پسر سالم بهت بده

اما بنظرم عجله نکن اصلا ـ

یکم رعایت کن یکی دوکاه اینبر اونبر فرقی نداره

چنذ سالتونه و دخترتون چند سالشه؟