2777
2789
عنوان

روز زن

3785 بازدید | 41 پست

روز زن واسه مادر شوهراتون چی میخرین؟؟؟؟اگر بدجنس باشه بهش تبریک میگین و براش کادو میخرین؟؟؟؟به مادر شوهرم خیلی احترام‌میزارم با اینکه اون بدجنسه اما همش میگم‌ مادره اشکال نداره اما همیشه هو ای بچه هاشو داشته ک بامن حیلی وقتا جلوی خیلیا خیلی سرد برخورد کرده... الان باهاش جنگی ندارم و احترامشو دارم گفتم‌امسال روز مادر و بهش تبریک نگم فقط روزای عید و این چیزارو تبریک بگم چون اون‌ منو واقعا مثل یک غریبه میدونه شایدم‌یه مزاحم...اما من بهش احترام گذاشتم همیشه و اگر من تبریک بگم‌یا نگم‌شوهرم کار خودشو میکنه و براش یه کادوی گرون قیمت میخره...به نظرتون تبریک نگم که بفهمه من با اینکه بهش احترام‌میزارم‌اما  حالیمه که‌چی به چیه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاقلانه اش اینه شما کادو رو بدی...

هر چی باشه بزرگی خودتو نشون میدی..

ببین من چند روز پیشم خونه پدرشوهرم بود...جفتشون گوشه و کنایه هایی زدن که رنجیدم با این حال کادوشو میدم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

من از سال اول كه عقد كردم فقط يه پارچه خريدم براش ديدم انداخت تو كمد منم ديگه از اون به بعد چيزي نخريدم به من چه وقتي پسرش براش نميخره مگه مادر منه

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
فعلا ک هنوز خواهر شوهرم تز از خودش در نکرده و شوهرمو مجبور ب خرید چیزی نکرده... تا چند روز آینده چی ...

چرا خواهر شوهرت تز در کنه؟

خودتون بگیرید که متوجه شه خودتون احترام بلدید..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من از سال اول كه عقد كردم فقط يه پارچه خريدم براش ديدم انداخت تو كمد منم ديگه از اون به بعد چيزي نخر ...

خوب کاری نمیکنی گلم..

منم شوهرم تو این فازا نیست با اینکه مادرشوهرم کلی اختلاف نطر داریم اهل گوشه و کنایه ست..هر سال خودم یه هفته قبلش میرم بازار چیزی میگیرم تا روز زن بهش بدم...

همیشه ام خوشش اومده..پارسال از رنگ لباس خوشش نیومد ولی باز امسال گرفتم..واقعا کار زیادی نیست.هرچی باشه مادره

چرا خواهر شوهرت تز در کنه؟ خودتون بگیرید که متوجه شه خودتون احترام بلدید..

سال های قبل خودم میخواستم چیزی بگیرم. ب سلیقه خودم. نمیزاشت. ب شوهرم اصرار میکرد فلاان چیزو بگیرین.

من هم کلا ازشون کشیدم بیرون. هرکاری میخوان بکنن 😏

احترام هم با این چیزا نمیاد

🍃
فعلا ک هنوز خواهر شوهرم تز از خودش در نکرده و شوهرمو مجبور ب خرید چیزی نکرده... تا چند روز آینده چی ...

امان از خواهر شوهر فوضول...خواهر شوهر منو نصیب هیچکس نشه به خدا عین هووم میمونه...شوهر و بچه داره بازم هر چی میخواد هر کاری داره شوهر من‌. کافیه شوهرم‌ بگه اب میخوام‌یا هرچیزی قبل از من مخلص و چاکر وایساده روبروش اورده براش ناز میکنه دلبری میکنه واای چی بگم‌از دسش شوهرم باید روز زن برای این بیشعورم کادو بخره وگرنه گریه زاری راه میندازه

خوب کاری نمیکنی گلم.. منم شوهرم تو این فازا نیست با اینکه مادرشوهرم کلی اختلاف نطر داریم اهل گوشه و ...

والا بچه هاشم براش نميگيرن 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂