2777
2789
عنوان

روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3785 بازدید | 41 پست
سال های قبل خودم میخواستم چیزی بگیرم. ب سلیقه خودم. نمیزاشت. ب شوهرم اصرار میکرد فلاان چیزو بگیرین. ...

به خودتون مربوطه باز ..میگم یعنی نطر خودتو اجرا کن شما که کادو رو میدی چرا کسی تعیین کنه ...

بنطرم وقتی منتطر میشی فکر میکنن شما نمیخوای بگری برا همین بقول شما تز میده...

از این جهت میگم‌شما خودت بگیری متوجه میشه خواهر شوهرت که شما خودت بفکر بودی...بقولی کادو اجباری نباشه..

بازم خودتون میدونید ببخشید ناراحت نشی نطرمو گفتم.موفق باشی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از خواهر شوهر فوضول...خواهر شوهر منو نصیب هیچکس نشه به خدا عین هووم میمونه...شوهر و بچه د ...

چه توقعی داره .روز زن برا خواهر کادو دادن..خُب عید  کادو بهش بده چه کاریه..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
والا بچه هاشم براش نميگيرن 

چقدر بد.

من خودم دوس دارم مادر شدم بچه هام روز مادر بهم کادو بدن😂😂

به خودتون مربوطه باز ..میگم یعنی نطر خودتو اجرا کن شما که کادو رو میدی چرا کسی تعیین کنه ... بنطرم ...

آخه میدونی چیه عزیزم... شرایط یکم پیچیده هست.

خواهر شوهر من مجرده و سنش بالاست. تو رقابت شدیدی با منه. من هم برای اینکه نسبت ب خودم حساسش نکنم مجبورم یکم سیاست ب خرج بدم. خیلی جاها کوتاه میام.

من بگم آب داره اینور میره ... میگه نه آب داره سر بالا میره 😆

فعلا کوتاه میام. انشالله وضعش ک بهتر شد اوضاع رو تو دست میگیرم  😆

🍃

من گناه کسی گردن نمیگیرم ولی خودم امسال دو سال کادو واسش نمیخرم تبریکم نمیگم چون بهم توجمع احترام نمیزاره در صورتی که من خییلی بهش احترام میزاشتم ولی اون انگار نه انگار کنار جاریام سبکم کرده وتیر آخرم چند وقت پیش زد .که دیگه مطمئن شدم که امسالم مث سال قبل واسش کادو نگیرم

آخه میدونی چیه عزیزم... شرایط یکم پیچیده هست. خواهر شوهر من مجرده و سنش بالاست. تو رقابت شدیدی با م ...

آها که اینطور...

منم خواهرشوهرم خوبه ولی اوایل میخواست بهم امر ونهی کنه نداشتم احترامشو دارم ولی خودش میدونه رو نمیدم یه سال ازم بزرگتره فعلا مجرده..

برا این میگم اگر عادت کنن به امر ونهی عادی میشه..مگر مثلا مشورتی باشه همه باهم چیزی بگیرن...

خوب میکنی سیاست داری شنیدم خواهرای سن بالایی که تو خونه ان ادیت میکنن..انشالله زودی مزدوج شه..

من گناه کسی گردن نمیگیرم ولی خودم امسال دو سال کادو واسش نمیخرم تبریکم نمیگم چون بهم توجمع احترام نم ...

کاشکی منم بتونم امسال تبریک نگم..خیلی از دسش ناراحتم اما تصلا به رکش میاوردم و هر بار با خنده و خوشرویی برخورد کردم..نمیدونم شوهرم‌ شایدم‌عصبانی بشه..شما شوهرتو چیزی نمیگه نبریک نمیگی؟؟

میگه منم زنم‌منم‌ مادرم برای همین...والا من که تو عمرم ندیدم‌کسی به خواهرش روز زن تبریک بگه

تبریک که چرا..ما هپه بهم میگیم ..مثلا من به زن داداشم خواهر شوهرم خواهرماونام میگم‌اونام میگن ‌...داداشمم یکیشون جلو چشش باشم میگه..

ولی کادو نه..

اگر یه خواهر برادرن برا اینه اینجورین

کاشکی منم بتونم امسال تبریک نگم..خیلی از دسش ناراحتم اما تصلا به رکش میاوردم و هر بار با خنده ...

از من میشنوی بگو ...سالی یه باره نگی میمونه تو ذهن...بعد به شوهرت گلایه کنن دیگه هیچی...

بعدشم رفتارشو یه جا دیگه همون موقع پاسخ بده

والا خانواده اینجا نیستن ولی کادورو هرسال نمیگیرم یک سال درمیان میگیرم معمولان از شهرشون میگیریم می ریم چیزی که لازم داره می خریم ولی اینکه کارم همیشگی نیس به این دلیله که اگه ناراحتم کنند به روی خودم نمیام شوهرم خودش میدونه اما اگه بزم اونجا و ارامش داشته باشم با خوشحالی می ریم خرید