2777
2789
عنوان

روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3785 بازدید | 41 پست
 کاشکی منم بتونم امسال تبریک نگم..خیلی از دسش ناراحتم اما تصلا به رکش میاوردم و هر بار با خنده ...

نه چون مادرش مث سنگه به عمرش نه محبتی بهش کرده نه احترامی واسش نسبت به بقیه بچه هاش قائله 

تا حالا نادر اینجور ندیدم باورت میشه آخرین بار که دعوتمون کرد سال قبل عید بود اونم سر سفره انگار ما سرزده رفته بودیم بقیه مهمونش بودن!اصلا به ما تعارفم نکرد

تو این سال ۴یا۵بار شب نشینی رفتیم که اونم بی اعتنا وقتی میومدیم داخل خونه کاراش که تو آشمزخونه تموم میشد بعد میومد پیشمون!تازه سالای قبلم خودم واسش کادو میگرفتم شوهرم نمیخواست بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فقط راجب کادوهاتون حرف میزنید تایپییکو خوندین آیا😀😀

ﺑﻨﻆﺮﻣﻦ ﺩﺭﻫﻤﻪ ﺣﺎﻝ اﺣﺘﺮاﻣﺸﻮﻧﮕﻬﺪاﺭ,

ﻣﺎﺯﻧﺎﺑﺮاﺑﭽﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﺧﻴﻴﻴﻴﻠﻲ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻲ ﻭﻓﺪاﻛﺎﺭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻭﻗﺘﻲ ﭘﺴﺮاﺯﺩﻭاﺝ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻓﻜﺮﻣﻴﻜﻨﻴﻢ اﺯﺩﺳﺘﺘﻤﻮﻥ ﻛﺸﻴﺪﻭﺑﺮﺩ ﻭﺩﻳﺪﻣﻮﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻬﺶ ﻋﻮﺽ ﻣﻴﺸﻪ, ﺷﺎﻳﺪاﮔﻪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﻢ ﻣﺎﺩﺭﺷﻮﻫﺮﺷﺪﻳﻢ ﻣﺜﻠﻪ اﻳﻨﺎﺑﺎﺷﻴﻢ,

اﺯﺻﺪﺗﺎﻣﺎﺩﺭﺷﻮﻫﺮﺷﺎﻳﺪﭘﻨﺠﺘﺎﺵ ﻛﺎﺭﻱ ﺑﻪ ﻋﺮﻭﺱ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﻘﻴﻪ ﺩﺭﮔﻴﺮﻥ, ﺗﻮﻫﻢ ﺑﻪ اﺧﻼﻗﺎﺵ, ﺣﺮﻓﺎﺵ ﮔﻮﺵ ﻧﺪﻩ, ﺧﺪاﻭﻧﺪﺧﻮﺩﺵ ﭘﺎﺩاﺵ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻴﺘﻮﻣﻴﺪﻩ,

ﻳﺎﺩﻣﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ اﻻﻥ ﭘﻴﺸﻤﻮﻧﻪ ﻭﻋﺸﻘﻤﻮﻧﻪ ﻳﻪ ﺭﻭﺯاﻳﻲ ﻧﻮﺯاﺩﺑﻮﺩﻩ ﻭﻳﻪ ﺯﻥ ﺑﺎﺗﻤﺎﻡ ﻋﺸﻖ ﺑﺰﺭﮔﺶ ﻛﺮﺩﻩ, ﺑﺨﺎﻃﺮﻫﻤﺴﺮﻣﻮﻧﻢ ﻛﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﻳﺪاﺣﺘﺮاﻡ ﺑﺬاﺭﻳﻢ,

ﻣﺜﻼﺷﻤﺎﺗﺒﺮﻳﻚ ﻧﮕﻲ ﻭﻧﺮﻱ ﭘﻴﺸﺶ, اﻭﻝ اﺯﻫﻤﻪ ﻫﻤﺴﺮﺕ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﻭﺳﺮﺩﻣﻴﺸﻪ ﭘﺲ ﭼﻪ ﺑﻬﺘﺮﻛﻪ ﺑﺮﻳﻢ ﻭﺗﺒﺮﻳﻜﻢ ﺑﮕﻴﻢ ﻭﻳﻪﻣﻣﻨﺖ ﺧﺸﮕﻞ ﺳﺮﻫﻤﺴﺮﺟﺎﻥ ﺑﺬاﺭﻳﻢ ﻭﻣﺤﺒﺘﻤﻮﻥ ﭼﻨﺪﺑﺮاﺑﺮﺑﺸﻪ. ﺷﻤﺎﻫﻢ اﺯﺭﻭﺯاﻳﻲ ﻛﻪ ﻧﺎﺭاﺣﺘﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﺕ ﺑﮕﻮ ﻭﺑﮕﻮﻓﻘﻄ ﺑﺨﺎﻃﺮﺗﻮﻣﻴﺮﻡ ﺧﻮﻧﺶ, ﺑﺰاﺭﺑﻔﻬﻤﻪ ﭼﻘﺪﺭﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻲ ﻭﺟﺬﺑﺖ ﺑﺸﻪ ﻧﻪ ﺩﻭﺭ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﺑﻨﻆﺮﻣﻦ ﺩﺭﻫﻤﻪ ﺣﺎﻝ اﺣﺘﺮاﻣﺸﻮﻧﮕﻬﺪاﺭ, ﻣﺎﺯﻧﺎﺑﺮاﺑﭽﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﺧﻴﻴﻴﻴﻠﻲ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻲ ﻭﻓﺪاﻛﺎﺭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻭﻗﺘﻲ ﭘﺴﺮاﺯﺩﻭاﺝ ﻣ ...

اره اگر تبریک نگم میدونم‌شوهرم‌قهر میکنه.

مادر شوهر من در حد متوسطه..یعنی البته که دخترهاش رو رو سرش ميزاره و کارهای خوب من رو ترجیحا اصلا به روی خودش نمی آره و.گاهی تکه هایی هم می اندازه .اما من می گم خوبی گم نمیشه و منم از بچه ها ی خودم فردا همین انتظار رو دارم .

پس هر سال اول فکر می کنم چه چیزی لازم داره مثلا یک سال پنکه یک سال فرش اتاق و خلاصه حسابی پر و پيمون و بسیار شاد و با روی گشاده می رم .

اگر نشون دهنده شخصیت مادر شوهر م نیست نشونه شخصیت خودم که هست .😄😄😄

اره اگر تبریک نگم میدونم‌شوهرم‌قهر میکنه.

ﭘﺲ ﺗﺮﻭﺧﺪاﺩﻡ ﻋﻴﺪﻱ ﺧﻮﺩﺗﻮﻋﺬاﺏ ﻧﺪﻩ, ﻳﻪ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﻦ ﻫﻤﺴﺮﺗﻮﺗﻮﺩﺳﺘﺖ ﺑﮕﻴﺮﻱ ﻧﻪ اﺯﺩﺳﺘﺖ ﺑﺪﻱ.

ﻣﻨﻢ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺭﻭﻣﺎﺩﺭﺵ ﺧﻴﻠﻲ ﺗﻌﺼﺐ ﺩاﺭﻩ ﻣﻨﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﺸﻴﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻣﻴﺸﻪ اﺣﺘﺮاﻣﻤﻮﻣﻴﺬاﺭﻡ ﻭﺗﻮﺳﺮﻓﺮﺻﺖ ﻛﺎﺭاﻱ اﻭﻧﻮﻫﻢ ﻣﻴﮕﻢ, ﺧﺪاﺭﻭﺷﻜﺮﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﺑﺎﻣﻦ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﭘﺲ ﺗﺮﻭﺧﺪاﺩﻡ ﻋﻴﺪﻱ ﺧﻮﺩﺗﻮﻋﺬاﺏ ﻧﺪﻩ, ﻳﻪ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﻦ ﻫﻤﺴﺮﺗﻮﺗﻮﺩﺳﺘﺖ ﺑﮕﻴﺮﻱ ﻧﻪ اﺯﺩﺳﺘﺖ ﺑﺪﻱ. ﻣﻨﻢ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺭﻭﻣﺎﺩﺭﺵ ﺧﻴﻠﻲ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

مادر شوهر من درمورد همه چی از من میپرسه.فقط درمورد با هم بودنمون با هم نمیپرسه.گوشیم زنگ میخوره میگه کی بود.اونجا هستیم ما یواشکی حرف میزنییم مییییگه چی گفت.هر بار من میرم اونجا میگه مامانت خونه بود😐

صبح کی رفتی سر کار الان با کی اومدی چه خبره 

گاهیی وقتا دیوونم میکنه با سسوالایی مزخرمش.

اخه یکی نیس بگه به توچه

باهام خوبه ها.فقط سوالا و فضولیاش اعصابمو خورد میکنه.جالبه شوهرمم قبول نداره اینا فضولیه.هر بار بهس میگم از سوالای مامانت خوشم نمیاد میگه یعنی اینقدر برات سنگینه😐

اونوقت رو کوچکترین حرکت مامانم قهر میکنه و ناراحت میشه

دقیقا شرایط و اخلاقمون مثل همه‌.مال توام مثل مادر شوهر من فضول هست؟

راستش اوایل بیشتر بود. اما حقیقتش من و همسرم رابطه مون شکر خدا خیلی خوبه . اگر پشت سرم بخواد چیزی بگه یا فضولی کنه شوهرم خیلی ناراحت می شه . به خاطر همین جرات نمی کنه چیزی بگه .

یکی از تکه هایی که همیشه بهم می اندازه اینه که می گه همیشه همه چیز به حرف تویه . مثلا فکر کن کارت دعوت عروسی می خواد بهمون بده جلوی خودم و همسرم می گه ؛ ببین اگه زنت اجازه داد بیایید .... منم هیچی فقط لبخند می زنم ...

برای خودم شخصیت بالاتری قائلم از اینکه بخوام جواب این حرف های سخیف رو بدم ...

البته که ناراحت می شم اما مهم ترین چیز دنیا اینه که همسرم برای خودم باشه ..خود خودم