2777
2789

آره 

نمیخام حتی فکر کنم بهش 💔

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

آره نمیخام حتی فکر کنم بهش 💔

من جایی رفتم 

برای بارداری قبلاً ی سقط داشتم 

گفت دعا همزاد بگیر وگرنه بچها نمی‌مونن 

من پشت گوش انداختم باز باردار شدم که متاسفانه سقط شد 

خیلی ذهنم رو درگیر‌کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جایی رفتم برای بارداری قبلاً ی سقط داشتم گفت دعا همزاد بگیر وگرنه بچها نمی‌مونن من پشت گوش انداخت ...

دروغ میگن، یه وقت این کارو نکنی

همزاد چیه؟ همزاد جنی هستش که همزمان با شما متولد شده. دقیقا شبیه خودتون یه خانمه، همه چیش مثل خودته.

پدر و مادرش کیه؟ همزاد پدر و مادر شما 

زندگی شما و اون‌ کاملا به هم وصله

اگه آسیبی بهتون بزنه خودش هم آسیب میبینه

اگه شما مریض بشی خودشم مریض میشه

اگه اون مریض بشه شما هم مریض میشی، ناخوش میشی یه کم

اگه بخت رو ببنده، بخت خودشم بسته میشه و هیچ وقت نمیتونه ازدواج کنه 

اگه مانع بارداری شما بشه بچه‌های خودش هم می‌میرن

اصلا منطقی نیست میدونی؟ عقل داره و هیچ وقت به شما آسیب نمیزنه. اتفاقا هر چی زندگی شما بهتر باشه واسه اونم بهتره.

همزاد بیچاره با شما هییییچ دشمنی و کدورتی نداره، داره زندگیش رو می‌کنه و از خداشه که زندگی شما عالی باشه

دعانویس شیاد به دروغ میگه کار همزاده که پول دربیاره.

براش طلسم بنویسه و زندونیش کنه، بعد که زندگی اون بیچاره به فنا رفت، مسلما زندگی شما هم خراب میشه...

پس شما تبدیل میشی به مشتری همیشگی دعانویسه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دروغ میگن، یه وقت این کارو نکنیهمزاد چیه؟ همزاد جنی هستش که همزمان با شما متولد شده. دقیقا شبیه خودت ...

من اصلا دنبال دعا و اینا نیستم ولی این قضیه برام خیلی مهمه قضیه بارداری 

از وقتی که اینجوری گفت واقعا ناراحتم

من اصلا دنبال دعا و اینا نیستم ولی این قضیه برام خیلی مهمه قضیه بارداری از وقتی که اینجوری گفت واقعا ...

جدی نگیر عزیزدلم، دزدتر و عوضی‌تر از این دعانویس‌ها خودشونن.

بچه‌ات در امانه

هیچ موجودی توان کشتن بچه رو نداره، بچه‌ها فرشته نگهبان دارن، فرشته نگهبانشون هم انقدر قوی و وحشتناکه و روی بچه حساسه که حد نداره.

همزاد که هیچی، رئیس قبیله جن‌ها هم اگه نگاه چپ به بچه بکنه می‌سوزوننش، شوخی ندارن با کسی

شیطان هم جرأت نمیکنه بره سمتشون

اگر مشکلی پیش میاد بخاطر دلایل پزشکیه🥲💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگه بتونی فا.ل گرفتن رو ترک کنی عالی میشه

چون فوق‌العاده کار منفی هستش و سنگینی داره

جدی نگیر عزیزدلم، دزدتر و عوضی‌تر از این دعانویس‌ها خودشونن.بچه‌ات در امانههیچ موجودی توان کشتن بچه ...

جالب اینه بعد سقط اول خیلی آزمایش و عکس رنگی و ازین داستانها رفتم همش سالم بوده هم خودم هم همسرم

به هر جایی وصل میشم که فقط مشکلم حل بشه 

این آخرین راهمه 

و نمیدونم چیکار کنم

من جایی رفتم برای بارداری قبلاً ی سقط داشتم گفت دعا همزاد بگیر وگرنه بچها نمی‌مونن من پشت گوش انداخت ...

نمیدونم چی بگم 

ولی من خواب های بشدت بدی می‌دیدم 

بعد به یک شخصی که کاملا مطمعن بودم

ازین دعا نویسان نبود گفتم گفت همزادته اذیتت می‌کنه 

نمیدونم چیشد دیگه نیومد تو خوابم و امیدوارم دیگه نیاد

باورت میشه الان دستام داره مبارزه از ترس

همزاد صرفا شبیه خود آدم نیست اون حرفی که یکی از بچه ها الان گفت تو تاپیکات و من از چند نفر شنیدم که واقعیت داشته

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

نمیدونم چی بگم ولی من خواب های بشدت بدی می‌دیدم بعد به یک شخصی که کاملا مطمعن بودمازین دعا نویسان نب ...

نمیدونم چیکار کنم

کاش یک نفر بود و واقعا راهنمایی میکرد

الان باز میترسم اقدام به بارداری کنم

نمیدونم چیکار کنمکاش یک نفر بود و واقعا راهنمایی میکردالان باز میترسم اقدام به بارداری کنم

من میترسم چیزی بگم باز اشتباه باشه 

ولی چیزی که من دیدم همزاد وجود داره کاری هم از دستش برمیاد لااقل برای من خواب راحت نداشته بود 

ولی بازم به این دعا نویسان نمیشه اعتماد کرد

من میترسم چیزی بگم باز اشتباه باشه ولی چیزی که من دیدم همزاد وجود داره کاری هم از دستش برمیاد لااقل ...

ببین اینجایی که رفتم پدرش تو این کار بوده و خیلی معروفه

الان پسرشم تو این کاره

تاحالا هیچ کس بهم نگفته بود این اولین نفر بود که گفت

جالب اینه بعد سقط اول خیلی آزمایش و عکس رنگی و ازین داستانها رفتم همش سالم بوده هم خودم هم همسرمبه ه ...

من اطلاعاتم رو بهتون دادم، دلیلش همزاد و اجنه نیستن.

امیدوارم انجامش ندید چون فقط صدها مشکل دیگه رو با دستای خودتون به زندگی راه میدید...

این کارو نکنید خواهشا

اگر بچه‌ای به دنیا بیاد نحسی طلسم و دعایی که آوردید تو خونه تا آخر عمر همراهش می‌مونه

ببین اینجایی که رفتم پدرش تو این کار بوده و خیلی معروفهالان پسرشم تو این کارهتاحالا هیچ کس بهم نگفته ...

من یکی از همسایه هامون بود بشدتتتت با ایمان عرب خرمشهر بودن 

باورت میشه هر چی می‌گفت درست بود 

از روی قران می‌گفت 

اصلا هم اسم و رسم دار نبود خیلی ساده اینم کارش نبودا بعضی وقتا میدید لازم دارم انجام میداد 

برای یکی از اقواممون هر چی گفت درست بود 

ببین بچشون مریض بود دکترا میگفتن خوب نمیشه دیگه بچه بود چند ماهه بعد این خانم گفت موهای مامانش سفید میشه این می‌ره تا دم مرگ بر میگرده همش درست بود