2777
2789
عنوان

عمل بینی کسی انجام داده👃🏼🥲

63 بازدید | 10 پست

من تقریبا چهار هفته ست که عمل کردم

ولی بینیم خیلی پهن و گوشتی شده درحالی ک استخونی بود

خیلی بنظرم پهن و بزرگه مخصوصا چسبم برمیدارم بیشتر مشخص میشه نه خط کانتور داره نه قوس

اصلا نازک و قلمی نشده انگار گوشتی شده

نمیدونم بخاطر ورمه یا چی

خیلی ناراحتم دلم گرفته همه میگن اصلا معلوم نیس عمل کردی

بنظرتون درست میشه

اخه من دیدم کسایی ک بعد اتل برداری هم قلمی و قشنگن

منم باز موقع اتل برداشتن دیدم نازک تر از الان بود یه کوچولو

ولی الان از دماغم متنفرم هیچکس مثل من نشده احساس میکنم

چیکار کنم ینی درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اینجا گفت یکسال ورم داره

عمل کردی ها یک استخون ترک بر میداره چندماه طول میکشه خوب شه یا یک زخم عمیق 

حالا هزینه اش چقدر شد

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

یکی اینجا گفت یکسال ورم دارهعمل کردی ها یک استخون ترک بر میداره چندماه طول میکشه خوب شه یا یک زخم عم ...

اره ولی کسایی ک بعد من عمل کرده بودن از من قشنگ تر بودن انقد باد نداشت دماغشون

کلا با ازمایشا و داروها و همش شد ۶۵ تومن

واقعا ینی میشه شکلش کلا عوض بشه🥲خداکنه منم خوب بشم🥲

اره کلا تغییر میکنه، من اول دیدمش گفتم چطور ممکنه انقدر بد بشه بعد کم کم فرم خوشگلی گرفت و الان عالی شده.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

اره کلا تغییر میکنه، من اول دیدمش گفتم چطور ممکنه انقدر بد بشه بعد کم کم فرم خوشگلی گرفت و الان عالی ...

خب پس خداروشکر یذره خیالم راحت شد

چون من الان در حدیم ک خودم نمیتونم خودمو تو اینه ببینم بیچاره اطرافیان

تا این حد ناراحت بودم

پس برا منم ب مرور درست میشه

اره ولی کسایی ک بعد من عمل کرده بودن از من قشنگ تر بودن انقد باد نداشت دماغشونکلا با ازمایشا و داروه ...

زیاد حساس شدی فقط زمان درستش میکنه اونموقع برمیگردی به الانت فکر میکنی میبینی زیادی الکی حرص خوردی

خوب میشه نگران نباش طبیعیه  ادم دستش یک کوچولو زخم میشه ورم میکنه قرمز میشه میسوزه 

برو خوش باش 

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

خب پس خداروشکر یذره خیالم راحت شدچون من الان در حدیم ک خودم نمیتونم خودمو تو اینه ببینم بیچاره اطراف ...

خیالت راحت هر چقدر بگذره تازه خوشگلیشو نشون میده.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊