2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 31 پست
خیر ، به غرزش زن ربط نداره بنظرم ، اینجور ادما کار خونه رو کار نمیدونن و فک میکنن خیلی راحته

درسته 

ولی باید بدونن هر ازگاهی کار خونه هم به عهده اوناست مخصوصا خانم پریود باشه یا حامله 

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

شوهر منم میگه کیف میکنیا.زیر کولر.گوشی به دست😂شوخی میکنن بابا.وگرنه میبینن دیگه کار خونه و بچه و .. ...

بخدا جدی میگه شوخی دوبار سه بار همیشه میگه هروقت از سرکار میاد میگه انگار من مجبورش کردم زن بگیره که بره سرکار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا ب ایشون بگید اقا شما بابت کاری ک انجام میدی مرخصی و حقوق داری و ساعت تعطیلی مشخص و روز تعطیل و احتمالا بیمه و بازنشستگی اما خانه داری ی شغل بی جیره و مواجبه ک عشق و صبوری می خواد!!!

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

تا عصر بخواب عصر که میاد کار کن به چشمش بیاد

غر میزنه من تا ۱۱ میخابم میگه چخبره انقدر میخوابی عصرم اگر کار کنم میگه چقدر تنبلی از صبح تا حالا چیکار میکردی همین که من میام شروع میکنی

نه اصلا .بهم خسته نباشید میگه برا غذا تشکر میکنه وبا وجود خستگیش بعد غذا ظرفاو و میذاره اشپزخونه .خو ...

خوشبحالت والا😑😑😑واقعا خوبه آدم شوهرش اینجوری باشه واسه منم هیچوقت خداییش تا حالا نگفته مگه چکار کردی و فلان چون من هم شاغلم هم از سرکار میام کار خونه انجام میدم یه شب ساعت ۸ رسیدم خونه پاشدم دونوع غذا درست کردم اونم چی ماکارانی و کوکو سیب زمینی 😑😑🤣🤣مگه تموم میشد سرخ کردن کوکوها؟؟پدرم دراومد بخدا ولی خب دوست داشتم تو کارهای خونه هم کمکم کنه اصلا کمک نمیکنه نمی‌دونم چکار کنم کمک کنه خیلی دوست دارم پاشه ظرفارو بشوره و ... ی مدت برنامه ریخته بودیم که هر شب یه نفرمون ظرفارو بشوره ی دوسه باری شست بعدش دیگه خسته شد ادامه نداد منم چیزی بهش نگفتم خودم شستم 

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
اتفاقا ب ایشون بگید اقا شما بابت کاری ک انجام میدی مرخصی و حقوق داری و ساعت تعطیلی مشخص و روز تعطیل ...

میگه منم دارم خرج تورو میدم اگه چیزیم میپزی من پولشو میدم جا خواب و غذا و خرجتم با منه😐میگه کاش منم همینجوری بودم 

کارارو وقتی خونست انجام بده ... احتمالا وقتی نیست تمیزکاری و بشور بساب داری همیشه کارات قبل اومدنش تمومه ... ایشون هم فکر میکنه خونه همیشه تمیزو شما هم بیکاری و بیعار ..‌.

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
میگه منم دارم خرج تورو میدم اگه چیزیم میپزی من پولشو میدم جا خواب و غذا و خرجتم با منه😐میگه کاش منم ...

عقلش کمه دیگه شوهرمن سالها با دخترش تنها زندگی میکرد اشپز و سرایدار هم داشتن میگفت خونه تمیز بود غذا بود ولی خونه اصلا گرما نداشت خونه خواهرام و دوستام میرفتم میگفتم چرا خونه های اینا میچسبه همه چی خونه خودم سوت و کوره 

میگه منم دارم خرج تورو میدم اگه چیزیم میپزی من پولشو میدم جا خواب و غذا و خرجتم با منه😐میگه کاش منم ...

بگو یکی منت خرج کردن رو میذاره که سالی سه بار مسافرت خارجی ببره و کیلو کیلو طلا بخره. اگه قراره دم به دقیقه بابت هیچی سرم منت بذاری چلاق که نیستم میرم سرکار و خرج خودمو درمیارم ولی برای شما هم از لم دادن و چای خرپوردن خبری نیست. نظرت چیه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.