همه جارو اشغال برداشته اصن ب خونه نمیرسه میگه توباغ کار میکنم میگم اول خونته ب خونت برس بعد ب کارای دیگت همه جا کثیفه روی مسز تلویزیون پر خاک زیر اوپن همه جا نان الان شام داره میپزه ولی حالم بد میشه چطور بخورم اخه نمخام بخورم یااین ک گرسنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گناه دارهههه خبب براش تمیز کن چند نوع غذابپززز براش
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
این میگه بچه های خواهرت میان کثیف میکنن ولی همیشه اینجوره وقتی نمیان هم کلا توبیرون میگن کثیفه چن بارم خانواده شوهرم بهم تیکه انداختن گفتن کثیفه منم درمقابلشون جوابشونودادم
این میگه بچه های خواهرت میان کثیف میکنن ولی همیشه اینجوره وقتی نمیان هم کلا توبیرون میگن کثیفه چن با ...
ب جا جواب دادن بلند شو جارو برقی بوش کم بهونه بیار
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
چ مسخره و پر افاده..دختر بزرگ کردن برای چی انوقت؟؟؟ نمردی ک برو تمیز کن...فقد برا خوردن دوس داری بری خیلی بده چند تا خواهر باشین ولی خونه مامانتونو اشغال برداره...شما از اون دسته آدم هستین ک عین چیز برای خانواده شوهر کار میکنین برا خود شیرینی میرسین ب خانوادتون افاده ای میشین..مسخره ب درد نخور
یه جوری میگی چندشم میشه وکثیف وفلان که انگار خونه غریبه رفتی عزیزم شما فرزند اون مادری ابروی مادرت ابروی شماست پاشو تمیز کن چندشم میشه چیه یه جوری فیس وافاده میاید انگار جای دیگه بزرگ شدید شما سر همین سفره قد کشیدید
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.