اول اینکه یه مارک خوب چایی بخر
برای نحوه دم کردنش و اینکه حسااااابی رنگش برات در بیاد
اولا توی ریختن چایی اصلا کم نذار
یه قاشق پر چایی که رنگ خوب بده برای ۳ ۴ نفر حساب کن
🔴 کتری رو پر کن بذار
🔴🔴 مقداری ک لازمه چایی رو بریز توی قوری
نکتهههه مهم میخوام بگم
🔴🔴🔴 روش آب سرد بریز یه ذره
که ببینی چایی با اب سرد مخلوط شده
🔴🔴🔴🔴 همونو بذار روی کتری که تازه گذاشتیش رو اجاق یعنی هنوز جوش نیومده
تا زمانی ک جوش بیاد رو کتری باشه
بخاری که به تدریج بهش میخوره
باعث میشه برگاش باز شه پر رنگ بشه
بعد دیگ دم کردن معمولی
جوش اومد اب بریز روش
۱۰ دقیقه رو حرارت کم باشه
بعد خاموشش کن
وگرنه میجوشه