2777
2789

سلام بچه های نی نی سایتی

بعد از مدت ها مسیرم به اینجا خورد برای یک راهنمایی..

حال و احوالتون چطوره.

یک سوال داشتم از شما اینکه خواهرم امسال دوازدهمه و کنکور داره تا الان خیلی خوب بوده و هدفش رتبه ۲ رقمی هست و پزشکی شهید بهشتی میخواد قبول بشه

خیلی تلاش و اراده داره..

میخواستم اگر کسی اینجا هست که خودش مشاور خوبی داشته که کمکش کرده معرفی کنه.فقط لطفا مشاوری که ازش نتیجه گرفتید تا حالا مشاورا زیادی بهشون رجوع کردیم اما اصلا خوب نبودند ..اگر این لطف رو بکنید و معرفی کنید ممنون میشم..اینجا کسی هست دانشجو پزشکی یا دندان پزشکی باشه مشاورش معرفی کنه ..خیلی لطف میکنید اگر پاسخ بدید

عزیزم جسارتا کدوم شهر؟

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

عزیزم جسارتا کدوم شهر؟

حضروری نمی‌خواهیم عزیزم

آنلاین باشه..چون نمیخوایم وقتش گرفته بشه

قبلا حضوری میرفت اما اصلا فایده نداشت فقط نیم ساعت در هفته یکم حرف میزدن و تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم مرادی سابقه زیادنه عضو تیمنه عضو موسسه تیمی موسسه ای خوب نیستنایشون خصوصی کارهبرنامهاشم منحصربف ...

خودتون باهاشون رشته خوب قبول شدید

خیلی برام مهمه 

حضروری نمی‌خواهیم عزیزمآنلاین باشه..چون نمیخوایم وقتش گرفته بشهقبلا حضوری میرفت اما اصلا فایده نداشت ...

من برادرم امسال دوازدهم میره و تجربی هست مشاورش آقای میلانی هستش ما تبریزیم و داداشم حضوری میره نمیدونم الان قبول میکنن یا نه چون سرشون شلوغ میشه و خیلی دقیق و خاکی هستن و کاملا هم وقت میذارن و اصلا نمی پیچونه باز گوگل سرچ کنید تماس بگیرید ببینید قبول میکنن یا نه🙏🏻🌸

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

من برادرم امسال دوازدهم میره و تجربی هست مشاورش آقای میلانی هستش ما تبریزیم و داداشم حضوری میره نمید ...

مرسی ازتون

فقط کسیکه قبول شده از قبل مهمه که واقعا خوب باشند

خواهرم روحیه اش ضعیف شده

سلام عزیزم. من دانشجو پزشکی هستم

ببین تبلیغات زیاده اینجا راجع به مشاور.

اول اینکه خواهرت خودش باید مصمم باشه وگرنه هیچ مشاوری کاری نمیکنه دوم اینکه اگر خواستید پیش برید اصلا با دانشجو نباشه 

منم خودم یه زمانی مشاوره حضوری میرفتم اما بزرگترین اشتباه و ضربه ام‌بود..ایشون مشاورم بودن صادقانه بخوام بگم همیشه دعای خیرشون میکنم بسیار با سواد دلسوز و آگاه ..داداشم واقعا درس نخون بودن اما پارسال با راهنمایی و کمک های ایشون دارو قبول شد.اگر دختر اهل تلاشی باشه ایشون میتونه کمکشون کنه

آیدی روبیکا شون رو میگذارم براتون امیدوارم براتون مفید باشه حتما برای منم صلوات بفرستید henle89

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

شنیدم یخچالیان خوبه.. حدیث سیف خوبه..

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

سلام عزیزم. من دانشجو پزشکی هستمببین تبلیغات زیاده اینجا راجع به مشاور.اول اینکه خواهرت خودش باید مص ...

ممنونم عزیزم بهمون نوبت مشاوره دادن خیلی عالی بود واقعا

انشالله هر چه میخوای خدا بهت بده

راهنمایی هایی که کرده مارو درخواست دادم بهت

هم عالی بود 🌹🌹

ممنونم عزیزم بهمون نوبت مشاوره دادن خیلی عالی بود واقعاانشالله هر چه میخوای خدا بهت بدهراهنمایی هایی ...

سلام عزیزم منم امسال بعد ۴سال کنکور اردیبهشتم ترازش ۹۰۸۰شد تیرم بالای ۱۰هزار میشه مشاورم خیلی خوب بود تو سایتم معرفی کردم راضین خواستی درخواست بده بفرستم

کاربری دست دو تا دوسته

سلام عزیزم منم امسال بعد ۴سال کنکور اردیبهشتم ترازش ۹۰۸۰شد تیرم بالای ۱۰هزار میشه مشاورم خیلی خوب بو ...

ممنون عزیزم

یکی از کاربرهای پزشکی لطف کردن معرفی کردن مشاورشونو

خودم خیلی پیگیر برای خواهرم ولی هیچکدام باب میلش نبودند

از ایشون خوشش اومد خوب بودن 

موفق باشی

ممنونم عزیزم بهمون نوبت مشاوره دادن خیلی عالی بود واقعاانشالله هر چه میخوای خدا بهت بدهراهنمایی هایی ...

قربونت عزیزم 

انجام 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم