2777
2789
عنوان

بهترین مشاور کنکور برای قبولی پزشکی و دندان پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 31 پست
قربونت عزیزم انجام

ممنونم امیدوارم خواهرم بتونه با ایشون به هدفش برسه

واقعا باهاشون که صحبت کرد فهمیدیم چقدر خوب بودند

و الان هم ثبت نام کردند...بازم دست‌گلت درد نکنه از سردرگمی مشاورهای رنگارنگ بیرون اوردیمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم امیدوارم خواهرم بتونه با ایشون به هدفش برسهواقعا باهاشون که صحبت کرد فهمیدیم چقدر خوب بودندو ...

درک میکنم،

دعا کن خواهرمم امسال رتبه خوبی بیاره 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

این خانمم ظرفیتش کمه بپرسید بببنسد ثبت نام میکنند اصنبله پزشکی اوزدم

پس الان دانشجوی پزشکی هستی 🤐🤐

شما اشناتون پزشکی آورده

اونوقت شماره مشاورشو شما داری

تبلیغ خوبی بود تشکر 

مشاوره

با همان مشاور خانومی که معرفی کردن اون دانشجو پزشکی صحبت کردیم و بهمون نوبت مشاوره دادند واقعا خیلی خوب بودند

امروز هم خواهرم ثبت نام کردند انشالله که دیگه خوب پیش برند.

خواهرم چون چند بار مشاور عوض کرده بود از ایشان خیلی راضی و خوشش آمده بود خداروشکر

ببخشید دیگه ممکنه نیام سایت.برات آرزوی موفقیت دارم

سلام عزیزم منم امسال بعد ۴سال کنکور اردیبهشتم ترازش ۹۰۸۰شد تیرم بالای ۱۰هزار میشه مشاورم خیلی خوب بو ...

برای انتخاب رشته تحقیق کردی چه مشاوری رو انتخاب کنی؟ من برای دخترم هر چی تحقیق میکنم نتیجه ای نمیگیرم،میترسم با انتخاب رشته اشتباه،،تمام زحماتش به فنا بره خدایی نکرده

برای انتخاب رشته تحقیق کردی چه مشاوری رو انتخاب کنی؟ من برای دخترم هر چی تحقیق میکنم نتیجه ای نمیگیر ...

اره حواستون باشه

مشاورای الکی هم خیلی زیاد شدن بخدا 

برای انتخاب رشته تحقیق کردی چه مشاوری رو انتخاب کنی؟ من برای دخترم هر چی تحقیق میکنم نتیجه ای نمیگیر ...

برادر زاده دوستم انسانیه انسال کنکور داد برای انتخاب رشته دنبال مشاور خوب بود

همین خانم مشاور که مشاور خواهرم شدند رو بهشون معرفی کردم که

تو همین تاپیک بگردید آیدی روبیکاشون رو همان دانشجو پزشکی گذاشتند 

انشالله که بدرد شمام بخوره گلم⚘️⚘️