2777
2789

یعنی ب پاست ممکنه بچرخه من از سزارین میترسم درسته طبیعی هم وحشتناکه ولی از عمل وحشتناک‌تر ک نیس چون طبیعی تجربه کردم فقط همون درد پریودی ده برابر کنی ولی خوب بازم ترجیح میدم طبیعی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلن کوچیکه ...من توی هفته ی سی هم بریج بود ...الان ۳۲هستم نمیدونم چرخیده یا نه

میگن هرچه دیرتر بچرخه مادر بیشتر اذیت میشه یادمه یکی از کاربران می‌گفت بچش تو هشت ماه چرخ ولی چنان دردی داشت ک جیغ میزد 

۱۹ هفته آخه خوبه تجربه داری ۳۷هعته اینا میشه گف زایمان به چه صورت باشه

چجوری یعنی بری بیمارستان سونو می‌کنن بعد یا نه از رو معاینه میفهمن آخه من می‌خوام به محضی که در آن شروع شد برم یه شهر دیگه برا زایمان دو ساعت هم راه تا اونجا 

چجوری یعنی بری بیمارستان سونو می‌کنن بعد یا نه از رو معاینه میفهمن آخه من می‌خوام به محضی که در آن ش ...

پیش متخصص میری یانه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

میگن هرچه دیرتر بچرخه مادر بیشتر اذیت میشه یادمه یکی از کاربران می‌گفت بچش تو هشت ماه چرخ ولی چنان د ...

ن همچین چیزی نیست ...تا وقتی ک قضا داشته باشه می‌چرخه...من ک هنوز پاهاشو توی مثانه م حس میکنم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماه آخر هر ۱۵ روز میرفتم پیش دکترم آخرشم معاینه کرد گف اندازه  لگن خوبه واسه زایمان طبیعی خودشم سونو داشت هر دفعه سونو میکرد

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

پیش متخصص میری یانه

آره هر سری مجبورم تو این هوای گرم جنوب بلوچستان پاشم برم یه شهر دیگه چون اینجا شهر کوچیکه دکتراش هم بی تجربه و یکم بیسواد یعنی هر سری من رفتم راضی نبود 

ن همچین چیزی نیست ...تا وقتی ک قضا داشته باشه می‌چرخه...من ک هنوز پاهاشو توی مثانه م حس میکنم

منم خیلی اذیتم دخترم منو اصلن اذیت نکرد خیلی سرحال بودم تو ماه‌های آخر حتی وقتی تکون میخورد خوشم می‌آمد ذوق میکردم ولی پسرم هنوز تو بیست هفته وقتی ب پاست تکون میخورم نفس کم میارم