2777
2789
عنوان

جنین بریچ اکتیویتی در هفته نوزده یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی اذیتم دخترم منو اصلن اذیت نکرد خیلی سرحال بودم تو ماه‌های آخر حتی وقتی تکون میخورد خوشم می‌ ...

بارداری پسر خیلی سختتته منم مثل توعم الان واژن و کشاله و کمر و لگنم همش درده مثل پیرزنا تحرکم شده

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارداری پسر خیلی سختتته منم مثل توعم الان واژن و کشاله و کمر و لگنم همش درده مثل پیرزنا تحرکم شده

میدونی سختیش اونجاس کدسر اولی ناز ادا نداشتم چون واقعن سر حال بود سر دومی شوهرم فک می‌کنه الکی دارم ادا در میارم چون این پسره فک می‌کنه دارم خودم لوس میکنم ولی واقعن سخته نفس تنگی حالت تهوع وقتی دارم تو شش ماه پا میارم هنوز دمیترون میخورم بک روز نخورم بالا میارم وقتی پا میشم انگار ب مثانم چاقو میخوره

میدونی سختیش اونجاس کدسر اولی ناز ادا نداشتم چون واقعن سر حال بود سر دومی شوهرم فک می‌کنه الکی دارم ...

چ‌بد کاش درکت کنه...ولی تا میتونی استراحت کن من ک تا مجبور نشم پا نمیشم فقط ظرف میشورم و غذا چون واقعا نمیتونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ‌بد کاش درکت کنه...ولی تا میتونی استراحت کن من ک تا مجبور نشم پا نمیشم فقط ظرف میشورم و غذا چون واق ...

من مامانم هم یه شهر دیگس آرزو ب دل موندم یکی یه روز دم در واسم غذا بپزه بیاره ولی همه کارا با خودمه ب شوهرم ک بگم ظرف بشور فقط با اب میشوره من بدم میاد غذا هم ک هیچی بلد نیس بپزه فقط خونه رو جارو میکشه ک بازم تمیز نیس ولی بخودش می‌ره ماشینشو جوری می‌شوره انگار تازه از نمایشگاه در آمده 

من مامانم هم یه شهر دیگس آرزو ب دل موندم یکی یه روز دم در واسم غذا بپزه بیاره ولی همه کارا با خودمه ...

منم کمک‌دست ندارم کل این چندماه یه روزایی ک حالم بد بود نتونستم غذایی بپزم بیچاره دخترم و باباش بدون غذا موندن  دیگ چ کنیم میگذره من ک احتمالن ۲۰شهریور اینا سزارین شم کاش زودتر برسه خیلی خسته م

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان بیست دو هستم ولی اینجا تو شهر ما دکترای خوبی ندارن از سر میترسم

اوه خیلی زوده که واسه همه تو این هفته بریچ هست تا هفته ۳۵ سر بچه میاد پایین سفالیک میشه،بعدشم سزارین خیلی بهتر و راحتتره سر شدن ترس نداره