بخدا خسته شدم همش گریه میکنه همش بهونه میگیره دنبال بابام و عموش روزی بالای۵یا۶ساعت گریه میکنه به هیچ صراطی هم مستقیم نمیشه هرکاری کنم اروم نمیشه امروز فقط دعادعامیکردم خداکمکم کن نزنمش سرش داد نزنم دستام به هم قفل کرده بودم و ایت الکرسی تهش دیگه اونقد گریه کردم اونقد گریه کردم که بی حال افتادم زمین پسرم۴سالشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم عین چسب بهم چسبیده یه دیقه هم ازم دور نمیشه چطوری ببرمش مهد
اشتباهت همینه خب
باید بذاریش مهد که وابستگیش کم شه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
عزیزم عین چسب بهم چسبیده یه دیقه هم ازم دور نمیشه چطوری ببرمش مهد
اروم اروم شروع کن مثلا پنج دقیقه ی جا باشه تو نباشی
بعدا ده دقیقه بعد بیشترتا عادت کنه اروم. وگرنه برای مدرسه اذیت میشی
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚
خودتون باهاش بازی میکنید؟ ببینید چرا تا این حد وابسته پدرتون هستش، شاید بیشتر براش وقت میزاره از نظ ...
اره عزیزم بازی میکنم باهاش بابام براش وقت میذاره دوسش داره اونجاهم میریم به عموش زنگ میزنه میگه بیادنبالمون دلم برات تنگ شده میخام بیام پیشت کلا یه جا بندنمیشه