2777
2789
عنوان

ازدست بچم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3506 بازدید | 89 پست
عزیزم بمیرم براتدرست میشه باور کنکاش حداقل یه کوچولو با هم راحت میشدیناینجوری ک بدتره

نمیتونیم خیلی ازهم خجالت میکشیم خجالتم نباشه اصلن باهم راحت نیستیم دوتاغریبه ای باهم 

نمیدونم من هیچ امیدی به درست شدن ندارم ولی خب ادم درازای بدست اوردن یه چیز باید یه چیزای دیگه رو ازدست بده من درازای پسرم به زندگی باارامش و عشق و محبت رو ازدست دادم بازم راضیم 

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

برادر شوهرت خودش گفته عقدو قبول نداره یا حدس خودته؟ کاش شرایطی پیش میومد با هم یه سفر میرفتین شاید ی ...

ن عزیزم حدس خودمه خودش میگه بهم زمان بده خیلی زمان بره تابتونم کناربیام برام سخته یهویی زنداداشت بشه همسرت

عزیزم ماباهم تاسرکوچه هم نمیتونیم بریم چ برسه سفر کاری پیش بیاد بخاییم بریم جایی خاهرشوهرم یامادرشوهرمم باخودمون میبریم

اره غزیزم پیامکی راحتیم راحت حرفامون رو میزنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودتونو اونا بیان؟

اره عزیزم چون نمیتونیم تنهایی یه جا باشیم حس هفگی بهمون دست میده جز دیشب که همراه خاهرم بودم چن ساعتی خودش بهم پیام داد اگه هنوز نرفتی خونه بیام دنبالت که بیرون بود تنهایی اومد دنبالم تا خونه هم سکوت حکم فرمابود

اره عزیزم چون نمیتونیم تنهایی یه جا باشیم حس هفگی بهمون دست میده جز دیشب که همراه خاهرم بودم چن ساعت ...

توکلت به خدا باشه انشاالله همه چی خوب پیش میاد سخته برا هر دو ولی باید باهاش کنار اومد امیدوارم بهترینها براتون رقم بخوره 

اینم به ف ا ل نیک بگیر همین که به یادت بوده و تنهایی داره شروع میکنه که باهم باشین خودش اتفاق خوبیه

توکلت به خدا باشه انشاالله همه چی خوب پیش میاد سخته برا هر دو ولی باید باهاش کنار اومد امیدوارم بهتر ...

توکل کردم به خدا عزیزم و زمان خیلی زیادی لازمه که بتونیم بااین زندگی و شرایط کناربیاییم شاید دوسال یابیشترطول بکشه یادم فک‌نکنم بوده بخاطر پسرم بوده چون زنگ زده بود عموش گفته بود برو مامانمو بیار دلم براش تنگ شده

توکل کردم به خدا عزیزم و زمان خیلی زیادی لازمه که بتونیم بااین زندگی و شرایط کناربیاییم شاید دوسال ی ...

درست میشه زمان بده 

کاش مستقل می‌شدید اینجوری بهتر بود

به خودت برس مرتب باش همیشه

درست میشه زمان بده کاش مستقل می‌شدید اینجوری بهتر بودبه خودت برس مرتب باش همیشه

زمان تادلتون بخاد هس عزیزم

کاش میشد ولی خب فعلا ینی حداقل تابهارغیرممکنه

همیشه مرتبم ولی خب باید ببینه که نمیبینه

اره عزیزم چون نمیتونیم تنهایی یه جا باشیم حس هفگی بهمون دست میده جز دیشب که همراه خاهرم بودم چن ساعت ...

اگه میخای زندگیت ادامه  دار شه  باید این سکوتو بشکنی و دلگرمش کنی شبیه شما و شرایط شما  دیدم اطرافم که متاسفانه جدا شدن من پیگیرتم از اول تاپیکات  عزیزم  حالا که تااینجا اومدی بخاطر خودتو پسرت بهش محبت کن از پیامک شرو کن 

اونم گناه داره  یدفه شده صاحب زنو بچه  این از خودگذشتن کار هرکس نیست 

تو بخاطر پسرت ازخودت گذشتی ولی اون میتونس اینکارو نکنه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ن عزیزم واقعا الان پشیمونم از عقدم میگم ماش عقد نمیکردم کاش ن امیدی به زندگی ن کناراومدنی بخصوص براد ...

نه عزیزم عاقلانه ترین  کار رو کردی

ولی زمان میخواد خیلی هم 

صبوری کن خواهر 

از فکر گذشته کم کم بیا بیرون میدونم سخته و... اما طوری باشه که زندگی گذشته ت فقط تو قلب خودت باش نه زندگی الانت 

بالاخره شما زن داداش ایشون بودی درسته برا شما سخته ولی برا اون خیلی سخت تره 

توکل کن بخدا کم کم همه چیز درست میشه 

یه شماره از موسسه روانشناسی بهت داده بودم تلفنی مشاوره میداد و رایگان بود حتما زنگ بزن بهت راهکار میده 

و هردوتون  بهتر میتونید با این موضوع کنار بیاید و به زندگی عادی و مشترک  بگردید 

در هر حال اون آقا (همسر قبلی شما و برادر ایشون) فوت شده 

و شماها که زنده اید باید زندگی کنید

الهی در پناه خدا و سایه ی امام زمان (عج)آرامش ،عشق واحترام امنیت و خوشبختی وارد زندگیتون بشه 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

نه عزیزم عاقلانه ترین کار رو کردیولی زمان میخواد خیلی هم صبوری کن خواهر از فکر گذشته کم کم بیا بیرو ...

ممنون عزیزم بله کارعاقلانه ای بود ولی خب خیلی طبعات روانی هم برای دوتامون داره تو جامعه امروزی داریم سعی میکنیم کم کم کناربیاییم وبهم زمان بدیم شده چن سال حتی عزیزم مامشاوره رفتیم باهم که مشاور گف نباید عقد وکنید و این حرفا که برادرشوهرم گوش نکرد متاسفانه میگه من هرجور بدونم درسته همونکارومیکنم که بله همسرم فوت شده و باید بخاطر بچمم شده ادامه بدم هرچند سخت ترین کاردنیاس ولی خب دارم بخاطرش نفس میکشم و سعی میکنم بااین‌موضوع هم کناربیام و میدونم برای برادرشوهرم خیلی سخت تره چون من یه انکیزه داشتم برای این عقد بخاطر بچم ولی اون هیچی پس سخت ترکنارمیاذ بااین‌موضوع

ممنون عزیزم بله کارعاقلانه ای بود ولی خب خیلی طبعات روانی هم برای دوتامون داره تو جامعه امروزی داریم ...

قربونت برم

خدا کمک تون کنه 

آفرین به شما که اینقدر عاقلید و درک می کنید

پس شما کمی بیشتر تلاش کن برای رابطه ای که به اجبار مجبور به قبولش شدید محبت کن مهربانی کن صبوری کن و...

اینم یادت باشه فقط یک زن هست که متونه آرامش و شادی و انرژی رو در زندگی قرار بده( هرچند همسر بی تاثیر نیست قطعا همسرت هم میخاد الان سختشه 

هیچ کس نیست که دوست نداشته باشه که خوشحال و زندگیش سرشار از آرامش باشه)

تو روحیه ت رو حفظ کن ببین چطور زندگی مشترک تون عالی میشه کاری به حرف مردم نداشته باشید

بخدا قسم اگر هم ازدواج نمی‌کردید میگفتن نگاه چه معنی داره زن بچه دار جوون مجرد بمونه یا رفت به غریبه شوهر کرد خب زن برادرشوهرش میشد 

پس اهمیت ندیدن به حرفا میدونم سخته 

خیلی سخته بی تفاوتی نسبت به حرفا مردم و نگاه مردم 

و شروع یه زندگی پر از آرامش و خوشبختی 

اما راهیِ که اومدید نمیشه که زندگی نکرد و مثه افسرده ها موند 

تو زن قوی و باارداه ای هستی و مطمئنم میتونی زندگیتون رو بسازی

به امید روزی که تاپیک بزنی بگی من خوشبخت ترینم و زندگیم سرشار از عشق و احترام و آرامش 

خواهرم مراقبت جسم و روح و روان خودت بعد هم بچه ت و همسرت باش رسالت تو هم همسرداری هم بچه داری و مطمئنم در هر دو تک و نمونه میشی 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!