2777
2789
عنوان

ازدست بچم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 87 پست
خب بچست مثلا چند تا اسباب بازی شو بریز تو آب تو فریزر یخ کرد بزار جلوش. یا باکاغذ موشک درست کن

همه اسباب بازی امتحان کردم اصلن هیچیو دوس نداره هرنوع اسباب بازی خریدیم

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

اره عزیزم بازی میکنم باهاش بابام براش وقت میذاره دوسش داره اونجاهم میریم به عموش زنگ میزنه میگه بیاد ...

امضاتو الان دیدم

بعد فوت پدرش اینطوری شد یا قبلشم اینقد وابسته بود؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اروم اروم شروع کن مثلا پنج دقیقه ی جا باشه تو نباشیبعدا ده دقیقه بعد بیشترتا عادت کنه اروم. وگرنه بر ...

عزیزم حتی یه دسشویی نمیزاره برم اصلن۵دیقه نباشه دنیاروخراب‌میکنه

امضاتو الان دیدمبعد فوت پدرش اینطوری شد یا قبلشم اینقد وابسته بود؟

ن بعد فوت باباش اینقد وابسته پدرم وعموش شد وواقعا اسیب میزنه این وابستگی قبلش فقط پیش باباش بود حتی منم نمیدید

اره واقعا خیلی سختهباید تحمل کرد چاره ای نیست

من دیگه طاقتم طاق شده بخدا بعضی وقتا میزنه سرم خودم وخودشو بکشم‌وخلاص

ن بعد فوت باباش اینقد وابسته پدرم وعموش شد وواقعا اسیب میزنه این وابستگی قبلش فقط پیش باباش بود حتی ...

عزیزم پس درکش کن

شرایطش نرمال نیس

خدا به جفتتون کمک کنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
همه اسباب بازی امتحان کردم اصلن هیچیو دوس نداره هرنوع اسباب بازی خریدیم

من دوتا پسر پشت سر هم دارم یکیش 4 ساله مثلا باهاش عروسک بازی کن . کاغذ رنگی و قیچی بده دستش . باهاش کیک و پنکیک درست کن حباب بازی متوجه میشی کدومو دوس داره

عزیزم پس درکش کنشرایطش نرمال نیسخدا به جفتتون کمک کنه

درکش میکنم ولی خودمم یه سال ونیمه دارم تحمل میکنم روزی راحت۴یا۵ساعت گریه میکنه اونم فقط زیرگوشم‌واقعاخیلی سخته دیگه هیچ تاب وتوانی نمونده

من دوتا پسر پشت سر هم دارم یکیش 4 ساله مثلا باهاش عروسک بازی کن . کاغذ رنگی و قیچی بده دستش . باهاش ...

عزیزم هرچی امتحان کردم کیک درست کردن که اصلن نمیشه قیچی هم میره که ماشالله به قصد کشت بقیه رو بزنه

من دوتا پسر پشت سر هم دارم یکیش 4 ساله مثلا باهاش عروسک بازی کن . کاغذ رنگی و قیچی بده دستش . باهاش ...

فک میکنید با چ اعجوبه ای طرفم بخدا اصلن مثل اینو هیچ جاندیدم حتی توخاب هم گریه میکنه بیدارمیشه گریه میکنه روزایی که زیاد بش فشارمیاد تاصب خون دماغ میشه

فک میکنید با چ اعجوبه ای طرفم بخدا اصلن مثل اینو هیچ جاندیدم حتی توخاب هم گریه میکنه بیدارمیشه گریه ...

اون مشکلتون رو اصولی حل میکنه حالا ما اینجا از تجربه میگیم ولی اون یه راه حل درست میزاره جلوتون 

اون مشکلتون رو اصولی حل میکنه حالا ما اینجا از تجربه میگیم ولی اون یه راه حل درست میزاره جلوتون

فک نمیکنم بچم باهیچی راه بیاد ینی هرراهی بگین رفتم بیفایده بود