2777
2789

کسایی ک میشناسن منو جریان زندگیم تو تاپیکا قبل هستش

خونه ویلاییه بازم اپارتمانی بود بهتر بود.با خانواده شوهرم تو یه حیاطیم 

بخاطر دخالتاشون و خیلی مسائل دیگ دعوامون شد

من یه ماهه نمیرم پیششون و باهم خوب نیستیم ولی شوهرم حداقل روزی ۵ بارو میره

خیلی ناراحتم😔از بس فکر کردم اونا دور هم جمعن همشون فقط من تنهام تو خونه.دلم میخواست حداقل خونه تو شهر بود ادم میرفت بیرونی جایی

خونتون رو عوض کنین

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا غصه نخوریا.منم همین بودم. منتها به تخمکم نیست جدیدا. خوشت اومده اتفاقا با روی باز باش. بعد چقدر بده شوهرت میره بازم طرفشون. من شوهرم اوایل اصلا رفتو آمد نمی‌کرد بخاطر باهاشون. الان جدیدا میره و میاد اونم هفته ای دوبار با اینکه تو یه ساختیم. اوایلش سخته ولی بعد عادت میکنی. مسبب همه این ها هم عدم مدیریت درست شوهرامونه که احترام زناشون از بین بردن که باعث دعوا بشه

عزیزم اصلا غصه نخوریا.منم همین بودم. منتها به تخمکم نیست جدیدا. خوشت اومده اتفاقا با روی باز باش. بع ...

دقیقا من شوهرم بهم احترام نمیزاره اونام خیالشون راحته.اگ شوهرم ارتباطو باهاشون قطع میکرد اونا اینجوری دخالت نمیکردن