2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد چند سال انتظار🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخیی عزیزم ایشالا سالم بغلش کنی یه بچه تپل خوشگللل😘😘 

نفوس بد نزن ایشالا خیره

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

مبارک عزیزم برات آیت الکرسی می‌خونم امیدوارم سالم و سلامت به دنیا بیاد ❤️

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

تحت نظری دیگه؟بگو برات انوکسپارین حتما حتما بنویسهبرو پیش فوق تخصص

والا دو روزه فهمیدم حتی میترسم برم آزمایش بدم .فردا آزمایش میدم یه دکتر خیلی خوبم پیدا کردم خداروشکر...چشم گلم