2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد چند سال انتظار🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 54 پست
والا دو روزه فهمیدم حتی میترسم برم آزمایش بدم .فردا آزمایش میدم یه دکتر خیلی خوبم پیدا کردم خداروشکر ...

ببین یه سر به تاپیکهای من بزن

دکتر خوب خیلی شرطه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا شکرتقرآن بخوناگه تونستی چله بگیراسترستم کم کنبه امید خدا چند ماه دیگه باید اعصاب آرومی داشته ...

🥺🥺🥺الهی منم اون روز رو ببینم..مرسی قربونت برم چشم حتما حتما ممنونم ازت 💓 🫂 

خواهش میکنمبرا ابجیم هم دعا کن خیلی ساله منتظره

الهی به حق علی اصغر امام حسین امسال به حاجتش برسه...اگه ایتا داری بزن تو گوگل کانال سیاهدونه زندگی ایرانی میاد بالا عضو که شدی از توی این کانال کانال بانوانش رو پیدا کن عضو شو چند تا دستور گیاهی برا تقویت تخمک داده من یه مدت کوتاه مصرف کردم الان بیبی چکم مثبت شد..اگه هم خواستی بهم یاد آوری کن تا دستور شو برات بفرستم..

چه علایمی داشتی ک بی بی زدی ؟

نوک سینم خیلی حساس شده بود لباسمم عوض میکردم دردم می‌گرفت..پریودمم از ده روز گذشت اصلا فکر نمی‌کردم که مثبت شه بی بی چک خریدم که فقط خیالم راحت بشه برم دارو گیاهی بخورم پریود شم دیدم مثبته.