2777
2789
عنوان

همسایمون همچین غلطی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 56 پست

بیان مامانتم میبرن اونم مجرم حساب میشه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

صاحب روضه کیه ? میگم زنیکه از عالم ادم طلبکاره خودش بلندگو گرفته دسش الانبچه فامیل ی روز اومد خونمون ...

صاحب همه روضه ها امام حسینه 

ولی خب شمام الان میتونید برید پایین بگید با بلندگو نخونن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روضه یک روز هس . الودگی صوتی حساب نمیشه . و اینکه شما تق تق میکنید و اون پایینه حق داره بیاد . طبقه ...

کجای فرهنگ اپارتمان نشینی بلندگو و روضه هست؟

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
مگ اینجا دهاته بلندگو گرفته دسش ?!

خب برو تذکر بده بگو بلندگو استفاده نکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
روضه یک روز هس . الودگی صوتی حساب نمیشه . و اینکه شما تق تق میکنید و اون پایینه حق داره بیاد . طبقه ...

فرهنگ آپارتمان نشینی میگه با بلندگو روضه پخش بشه؟

اگه فرهنگه باید برای همه باشه نه یک نفر

کلا از نظر من همه باید رعایت کنن و اگه گاهی سر و صدا و شلوغی بود بقیه مدارا کنن

ولی سیستم این خانوم طبق گفته اسی متفاوته 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مگ اینجا دهاته بلندگو گرفته دسش ?!

والا من تو دهات زندگی نکردم بفهمم ! ولی تق تق کردن چی؟! والا هم تو دهات هم طرف باید عقلش برسه نباید تق تق کنه که طبقه پایین هی بیاد در خونش . اون پایینی بنده خدا اذیت میشه

والا من تو دهات زندگی نکردم بفهمم ! ولی تق تق کردن چی؟! والا هم تو دهات هم طرف باید عقلش برسه نباید ...

گفتم دهات چون خونه ها اکثرا ویلایی هست ، منظورم این نبود تو روستا اجازه سروصدا کردن دارن 

الان میخورنت چون این سایت همه عاشق روضه اند الان اهنگ بود میگفتن زنگ بزن ۱۱۰

خب تو ک روضه برات مهم نیس . روضه نهایت یک ساعت یا یکی دو روزه . ولی همسایه مردم آزار ک تق تق کنه همیشه هس متاسفانه . تق تق کردن اینا برات طبیعیه . روضه الان برات تابو شد ک فقط کاربرای اینجا عاشقن ! بله خداروشکر شیعه ایم و افتخار میکنیم . روضه هم بخشی از دین ماست . 

تو اگه شیعه باشی برات عجیب نیس روضه گرفتن تو محرم . اونم نهایت یکساعته . ولی فرهنگ نداشتن ینی تق تق ...

یه شب مهمون داشتیم بچه کوچبک داشتن فقط هم یه شب بود ما اصن خودمون بچه کوچیک نداریم ، حق باشما بود اگ بچه خودمون بود و این داستان واسه ترشب

فرهنگ آپارتمان نشینی میگه با بلندگو روضه پخش بشه؟اگه فرهنگه باید برای همه باشه نه یک نفرکلا از نظر م ...

طبق عقل و منطق تو چی؟! میگه زنه بخاطر تق تق هی میاد بالا میگه تق تق نکنید ! خب روضه یک ساعته همیشه نیس . ولی تق تق گاه بیگاه مردم آزاریه . ان شاء الله گیر  یکی بیفتی همش روسرت تق تق کنه قشنگ درکش کنی 

خب تو ک روضه برات مهم نیس . روضه نهایت یک ساعت یا یکی دو روزه . ولی همسایه مردم آزار ک تق تق کنه همی ...

کم اوردی پز شیعه میدی. ازار مردم برای شیعه ها نیست. الودگی صوتی هم فرقی نداره از خودت تق تق اختراع کردی استارتر اصلا چیزی نگفت 

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised