2777
2789
عنوان

همسایمون همچین غلطی کرده

1140 بازدید | 56 پست

ی پیرزنه سلیطه داریم تو ساختمونمون به همه زور میگ ، صدا بیاد فوری میاد بالا ک چرا صدا میاد و از این گو.ه خوریا

هممون صاحب خونه ایم

الان روضه گرفته صداش خیلب یلنده با بلندگو داره  و نوحه میخونه مداح اورده

جایی هس زنگ بزنم ک بیان جنعش کنن ?!

در ضمن من خودم ادم مذهبی هسم ولی اینکه خودش هرکار میکنه و ما هرکار کنیم جلوی دره این حرصمو در اوردع

مادرمم پاشده رفته روضه هی داره از مادرم کار میکشه

جایی هس زنک بزنم بگن الودگی صوتی درس کردن ک بیان جمعش کنن??

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روضه رو ولش کن مقصر خودتونین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

روضه یک روز هس . الودگی صوتی حساب نمیشه . و اینکه شما تق تق میکنید و اون پایینه حق داره بیاد . طبقه پایین اذیت میشه . شما باید یکم مراعات کنید . ربطی به صاب خونهدمستاجر نداره . فرهنگ آپارتمان نشینی رو باید بلد بود

الان میخورنت چون این سایت همه عاشق روضه اند الان اهنگ بود میگفتن زنگ بزن ۱۱۰

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised