2777
2789

ب چشم نمیاد

من ن مهریه ای دارم ک سنگین باشه زیره دو رقمه‍

ن طلایی برام خرید حتی سرویس

ن .... 

حالا امروز بحث بود که چقدر بساز بودن خوبه وفلان گفتم منم مثل یه دوست باهاتم و بودم گفت یعنی چی گفتم سازش داشتم گفت اخی چی‌کار کردی مگه 

:))))))) قشنگ خورد تو ذوقم

این حرف ک بساژ باشی بدتره رو یکی اینجا بهم زده بود چقدر براش دلیل اوردم که نه فلانه بهمانه الان فهمیدم حرفش

+خدایاشکرت🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

نباید از خودت بگذری هیچوقت درک کن اما وقتی ک خودتو درک کردی بقیه رو هم درک کن 

از خواسته هات نگذر

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اسی ببخشید 

توروخدابیاین تاپیکم حالم بده خیلی😔

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

دقیقا دقیقا دقیقا

هرچی بیشتر سلیطه بازی دربیاری بیشتر سمتت میان

من این همه بخاطرش سکوت کردم کوتاه اومدم سازش کردم

بارها بهم گفته بود تو چیکار کردی برام چی از تو دیدم

دیشب میگفت بزرگترین اشتباه زندگیم گرفتن تو بود

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

دقیقا.

در نهایت طلبکارتر خواهند بود

منشاغلم .از همسرم پول نمیگیرم.یه موقع برای خونه از دیجی کالا یا جای دیگه یا برای دخترم چیز میخرم.

بعد همسرم حرفی میشه نیگا تا حالا دوکیلو میوه گرفتی بیاری خونه؟!!!!

خانوما هیچ مردی لیاقت اینو نداره شما خودتونو براشون اذیت کنید

چرا درس نمیگیرید شماها

بیا اینم نمونش 

مردا کلا نمک نشناسن استثنام نداره

حالا یکی زنش سلیطه بازی دراورده همه چی داره خونه ماشین بنامشه طلا ها سفرهای انچنان این خانوم احترامش بیشتره مطمعن باشید

ابدا نباید زن بسازی باشی 

اتفاقا ب خودت برس قرتی باش کلی خرج بتراش

قرار نیس کسی کاپ صبوری تقدیممون کنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○