2777
2789

حقوق اصلا ریاضی نداره

مناسبه برات

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامپیوتر که اصلا ریاضی نداره یه ریاضی مهندسیه که همه مهندسیها دارند و تمام

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

شما که احتمالا انسانی هستی چجوری کامپیوتر بخونی

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
اینکه اشباع شده آدم و میترسونه🥲میترسم اینهمه بخونم بعد بیکار

چرت میگن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

رشتت انسانیه ؟

ببین اگه شغل و درامد برات مهم تره بنظر من برو مدیریت بخون 

اینده مدیریت به بازاریابی و مدیریت کسب و کار و صادرات و واردات و منابع انسانی میرسه 

بعد اگه اینا رو هم دوس نداشتی میتونی شغل های بین رشته ای بری 

مثل مدیر محصول یا ...

مدیریت شاخه های دیگه مثل مالی و دولتی و صنعتی هم داره 

که بنظرم بازرگانی و مالیش از همه بهتره ...

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨

چرا نمیری سمت طراحی و دوخت؟ طراحی لباس؟ اینا کاملا حالت خود اشتغالی دارن، اگه استعدادشو داری، علاقه ...

مامانمم خودش خیاطه خیلی بهم گفت موقع انتخاب رشته دبیرستان ک برم ولی اونموقع عقل نداشتم رفتم انسانی😂😶

بش فک نکردم ینی بازار کارش خوبه واقعا؟؟