2777
2789
عنوان

تاپیک خاک برسرانه....

262 بازدید | 69 پست
سوالی برام پیش اومده...
ایا خوردن رژ لب برای مردا ضرر نداره؟....
در مواردی هم دیده شده اقایون ریمل و خط چشم هم خوردن...در موارد شایعی ضد افتاب و پنکک و کرم پودر هم خورده شده...
نمیرن یوخت...

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

]

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پنکیک و رژ لب هیچی

ولی اون مردی که ریمل میخوره اگه مرد هم زیاد مهم نیست

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
من یه سوال بپرسم؟ شما یا کسانی که به مسائل جنسی میگید خاک بر سری واقغن چنین حسی دارید؟ بعد هر رابطه حس بدی بهتون دست میده؟ من خیلی دیدم همچین چیزی تو این سایت میگن

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

دخترا بداخلاقی نکنید دیگه... این سوال یجا مطرح شده بود گفتم اینجا بذارم بخندیم.. قربونه همه خوش اخلاقای نی نی سایت

من از صبح رژ میزنم تا شب تکون نمیخوره بعد در عرض سه سوت توسط اقا خورده میشه...خخخخ