2777
2789
من یه نظری دارم شاید خیلیا باهاش مخالف باشن ولی ،یه برنامه واسه اینکه مخاطب داشته باشه طبیعتاً باید ...

اره واقعا اینم هست

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

برای سرگرمی خوبهپر از خاله زنکینگاه میکنم حرص میخورم مرض دارم😂

اره دیگه واسه پر کردن وقت خوبه 😂

من خودم به روانشناسی خیلی علاقه دارم ،شخصیتاشونو تحلیل میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دیگه واسه پر کردن وقت خوبه 😂من خودم به روانشناسی خیلی علاقه دارم ،شخصیتاشونو تحلیل میکنم

یک مشت دیوونه ی بی خانواده که ادعا دارن خیلی خوب و معروفن😐😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اره دیگه واسه پر کردن وقت خوبه 😂من خودم به روانشناسی خیلی علاقه دارم ،شخصیتاشونو تحلیل میکنم

شخصیت چندتاشون میگی😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بی خانواده ک نه ولی معروف خوب اومدی😂😂

اکثرا حد و مرزی ندارن که تن به این دادن که تو این برنامه این کارا رو بکنن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نگاربهارسیاوش

نگار ک شخصیت خودشیفتگی داره ،چون اعتماد بنفس زیادی داره ،و دوس داره همه بهش توجه کنن مخصوصا پسرا ،

بهار هم دختر با اعتماد بنفسی هس و خیلی رکه ،میشه گف شخصیت مثبتی داره .

سیاوش هم با سیاست سعی می‌کنه همه رو به عنوان دوست خطاب کنه و وقتی ک نظر مخالف می‌شنوه گارد نمیگیره و خیلی آروم و زیرکانه طرف و متقاعد می‌کنه ،و از این خیلی خوشم میاد ک نگار و بقیه نمیتونن باهاش بازی کنن چون یهو میبینی بازیو برگردوند و پارشون کرد 😂

نگار ک شخصیت خودشیفتگی داره ،چون اعتماد بنفس زیادی داره ،و دوس داره همه بهش توجه کنن مخصوصا پسرا ،به ...

با نظرت درمورد بهار مخالفم😁

منم سیاوش رو توی اون جمع بیشتر از همه میپسندم

و اینکه بعد از برنامه اصلا وارد حاشیه نشده خوبه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اره شخصیت سیاوش قویع چه نظری نسبت به بهار داری؟

اولش با لوندی و جذابیت وارد شد ولی بعد خیلی کارای چیپی انجام داد، توی همه ی موضوعات وارد شد و اظهار نظر کرد ، اجازه نمیداد کسی حرف بزنه و فقط میخواست خودش حرف بزن، حرف بقیه رو همیشه قطع میکرد

از ایناست که میگه دنیا دور محور من میچرخه، خیلی خودشیفته ست و میگه کسی بالاتر از من نیست که خب اشتباهه

شخصیتش بیشتر ازاردهنده ست

حتی با نگار که شبیه خودشم بود نمیتونست کنار بیاد

میخواد فقط دیده بشه، به هرقیمتی

نظرات مهراد درموردش درست بود😁

اولش با لوندی و جذابیت وارد شد ولی بعد خیلی کارای چیپی انجام داد، توی همه ی موضوعات وارد شد و اظهار ...

ارع موافقم اینو یادم رفت بگم یکی از نقطه ضعفش این بود تو حرف بقیه هی میپرید مث ترانه 

اره شخصیت سیاوش قویع چه نظری نسبت به بهار داری؟

قسمت دیشب رو دیدی؟ 

الهه چقدر بچه بازی دراورد و روی اعصابه😁

من از اولش که الهه اومد گفتم این از ایناست که همه رو بهم میریزه و الان خودشو مظلوم کرده

این دفه به چشماش نگاه کن ، حسادت از چشماش بیرون میریزه

همه ی دخترا حسادت دارن ولی درصدش متفاوته، یکی کمه یکی زیاد، یکی ازاردهنده

بعضی دخترا رو دقت کنی حسادت رو از چشماشون میتونی متوجه بشی، حتی توی خیابون و فروشگاه و... هم میشه فهمید

ارع موافقم اینو یادم رفت بگم یکی از نقطه ضعفش این بود تو حرف بقیه هی میپرید مث ترانه

کسایی که اینجوری هستن دراصل میخوان بگن حرف من فقط مهمه که بیانش کنم، نظر تو مهم نیست