2777
2789

از 54 دیگه ندیدم چون عصبی میشدم گروهی رو 1 نفر میگرفتن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا نگا میکردم از وقتی فهمیدم دعواهاشون الکیه و برا جذبِ فالوره دیگه نگا نمیکنم.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

ببخشيد كجا ميبيني شما؟!

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اولا نگا میکردم از وقتی فهمیدم دعواهاشون الکیه و برا جذبِ فالوره دیگه نگا نمیکنم.

اصلا کل برنامه از اول تا آخر همه سناریو هاش برنامه ریزش شدس واسه گرفتن فالور و جلب توجه 

_

همه ش سناریو هست

کارگردان نمیزاره خودشون باشن و هی میگه راجع به کی و چی حرف بزنید که خودشون به موضوع ها جهت بدن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اصلا کل برنامه از اول تا آخر همه سناریو هاش برنامه ریزش شدس واسه گرفتن فالور و جلب توجه

افرین من اینجوری دوس ندارم.اگه رفتاراشون واقعی بود حتما نگاه میکردم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

برای سرگرمی خوبه

پر از خاله زنکی

نگاه میکنم حرص میخورم مرض دارم😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من یه نظری دارم شاید خیلیا باهاش مخالف باشن ولی ،یه برنامه واسه اینکه مخاطب داشته باشه طبیعتاً باید دراما داشته باشه 

شما نمیتونی همش یه گوشه بشینی ساکت باشی یا نظر مثبت بدی به همه،باید چالش وجود داشته باشه .

و خب اینم تقصیر کارگردانه ک مدام به بقیه میگه از خودتون نگید نظرتون راجب کاپلای دیگه چیه...(واسه ایجاد تنش)

در کل من فکر میکنم حساشون و اکتاشون واقعی بود تو برنامه 

و شاید الان اگه استوری بزارن چیزی بگن واسه جذب فالور باشه