2777
2789
عنوان

بعد از 2سال سلام به نی نی سایت

127 بازدید | 20 پست

سلاااام چقدر دلم براتون تنگ شده بود نبودم چون اصلا خوب نبودم بالاخره با همه سختی ها و اذیت ها جدا شدم دوران سخت رو گذروندم خیلی عذاب کشیدم ولی در نهایت خداروشکر تموم شد.استارت کار رو زدم تو کار 10روزه با یکی اشنا شدم که وضع مالیه خوبی داره خواهر زاده مدیر عاملمونه از من خوشش اومد و منم این شانس رو بهش دادم تا همو بشناسیم حالمون تو این 10روز خیلی خوبه 9سال از خودم بزرگتره ولی خیلی بهم اهمیت میده از همه نظر تو کار تو زندگیه شخصی تو غذا حتی تو خواب خیلی بهم توجه میکنه احساس میکنم من دارم کم لطفی مبکنم نسبت بهش قصدش هم ازدواجه تو این 10روز خیلی خاطره های خوبی باهم داریم در این حد که شبو پیش هم خوابیدیم و شد بهترین شب زندگیم دوست ندارم این حسه تموم بشه ترس دارم.دوست داشتم راجبش باهاتون حرف بزنم نظر بدین ظاهری خیلی خوبه قدی هم هم قد همدیگه هستیم اولش ناراحت بودم بابت این موضوع ولی الان میگم همین که دوستم داره برام کافیه از نظر من همه چیزش تکمیله .اون هم همش از همه چیزای من حتی عیب و ایرادام تعریف میکنه جوری که منی که از خودم بدم میومد الان عاشق نقص هام شدم...

کی هستی عزیزم؟؟ 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی توده روز باهاش اشناشدی وباهم شب بودیدوفک میکنیدادم خوبی؟؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یعنی توده روز باهاش اشناشدی وباهم شب بودیدوفک میکنیدادم خوبی؟؟

نمیدونم چجوری برای خودمم جای تعجبه ولی ما کلا پیش همدیگه هستیم چون همکاریم و برای خواب از هم جدا میشیم صبح دوباره باهم میریم سرکار.نمیدونم چجوری ولی خیلی وابسته همدیگه شدیم و دوست داشتنه از نظرم واقعیه حتی راجب من با داییش صحبت کرده گفته که برای ازدواج منو میخواد هم من هم اون یکبار جدا شدیم

شب که باهم بودین 

توی ده روز اونم 

یکم برام غیر قابل باوره 

کاری هم کردین؟ جسارتا میپرسم 

عقل میگه باید نکرده باشین ، اونم در عرض ده روز 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

شب که باهم بودین توی ده روز اونم یکم برام غیر قابل باوره کاری هم کردین؟ جسارتا میپرسم عقل میگه باید ...

اون تا وقتی که من نخوام بهم دست نمیزنه موقعیتشم داشتیم تنها هم بودیم ولی کنارمم نیومده تا حس امنیت داشته باشم

اون تا وقتی که من نخوام بهم دست نمیزنه موقعیتشم داشتیم تنها هم بودیم ولی کنارمم نیومده تا حس امنیت د ...

باور نمیکنم 

احتمالا فیک هستین .

خدانگهدار. 

ازدواج کنیم باهم سفید نزار بمونه

یعنی تو هم مثل بقیه نمیگی اشتباه کردی یا زود باور کردی و اینجور حرفا؟خیلی حالم بد شد کامنتارو خوندم یعنی هیچکس این حس سراغش نیومده که یکهو عاشق بشن؟

نمیدونم چجوری برای خودمم جای تعجبه ولی ما کلا پیش همدیگه هستیم چون همکاریم و برای خواب از هم جدا میش ...

زمان عزیزم خودتوزیادوابسته نکن به مرور زمان میشه نتیجه گیری کردنه توده روز 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩