2777
2789
عنوان

میخام خونه اجاره کنم کمک کنید

130 بازدید | 12 پست

شوهرم قرار بود بیاد که لج کرده نمیاد.  میگه خودت برو پیدا کن . من باید برم و بگردم . خیلی این مرحله برام سخته . تنهایی برام قفله واقعا . البته پسرم هست وگرنه اصلا نمی‌رفتم.  باز به امید اون بکم جرات کردم دیروز رفتم‌گشتم . بعد ۱۷ سال دارم از خونه مادر شوهرم در میام . چی بگم . به چیا دقت کنم . دیروز دو سه تا واجد دیدم افتضاح بودن با توجه به پولم . داغونم اصلا . شوهرمم داره عوضی  بازی در میاره . دلم میخاد یه دل سیر بزنمش و به فحش بکشمش و عقده ی این چند سال و خالی کنم . ولی باید آروم باشم تا در بیام 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هیچی نگو فقط بیاید بیرون بعد 

خوبطبقه بالا نگیر پله ازاره 

طبقه بالای پارکینگ نگیر صدا ماشین ازاره 

طبقه اول که از همه بدتر 

دوم عالیه 

سوم خوبه 

فشار اب،رو دقت کن

کولر 

همسایه رو دقت کن تعدادشونو بپرس حتما از،املاک 

تعداد واحدها همسایه ها 

کابینت ها رو نگاه کن سوسک نباشه 

دیوار سقف نم نباشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

تهران منطقه ۱۸

منطقه هیجده روبلدنیستم اگرپسرت ده سال به بالاست خوبه ولی اگرکوجکتره به زیبایی خونه نرواول ببین همسایه ت کین تجربه من اینه همسایه پسرمجردشوولی دخترمجردیامطلقه نه هرچندخودمم مجردم بارفتاراشون اینقداذیت میکنن که خدای نکرده روزی هزارباربگی کاش پیش همون مادرشوهرم بودم 

اره هیچی نگو فقط بیاید بیرون بعد خوبطبقه بالا نگیر پله ازاره طبقه بالای پارکینگ نگیر صدا ماشین ازاره ...

ای وای یک مورد بود طبقه اول که بالای پارکینگه . کلا چهار طبقه ست هر طبقه یک واحد . به نظرت اذیت میشیم . دو تا ماشین ظرفیت پارکینگه که یکیش واسه خودمونه

منطقه هیجده روبلدنیستم اگرپسرت ده سال به بالاست خوبه ولی اگرکوجکتره به زیبایی خونه نرواول ببین همسای ...

نفهمیدم اون قسمتی که گفتی پسر و دختر مجرد . 

پسرم ۱۴ ساله ست

ای وای یک مورد بود طبقه اول که بالای پارکینگه . کلا چهار طبقه ست هر طبقه یک واحد . به نظرت اذیت میشی ...

نه اینجوری خوبه 

ولی خوب طرف ادم درستی باشه وقت و بی وقت ماشین نبره بیاره اره خوبه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نفهمیدم اون قسمتی که گفتی پسر و دختر مجرد . پسرم ۱۴ ساله ست

اگرچهارده سالشه خوبه شوهرت نباشه پسرت هست.فقط همسایه تودقت کن آدم ازارگری نباشه وضعیت شغلی وتعدادوسطح زندگی اپارتمانی روکه میری درنظربگیر

عزیزم مستاجری خیلی سخته واقعا اگه طبقه جدا هستی همونجا پیش مادرشوهرت بمون. میتونی فاصله ت رو حفظ کنی ...

۱۷ ساله که هستم‌اگه قرار بود چیزی درست شه تا الان میشد . 

با یه بچه ننه ای ازدواج کردم که هیچ حریمی نداریم . 

دیگه از من یه افسرده مونده که حتی حرف زدنم بلد نیست