2777
2789
عنوان

این دو نفر ب درد ازدواج میخورن

185 بازدید | 24 پست

سن ۲۰.  دختر ترم ۴ فیزیوتراپی توی تهران قد ۱۶۸ وزنش ۶۴ میگن که قیافشم خوبه بینیشم عملیه ، خوش پوشه ،

توی یه خانواده پرجمعیت بزرگ شده ولی بچه آخر بوده و هر چی خواسته در اختیارش گذاشته 

وضع مالی پدرش متوسط رو به بالاعع و تقریبا یک جای خوب از شهر زندگی میکنن 

دختر آدم احساسی برونگرا و مهربونیه 

اما دختر یک خواهر بزرگتر مجرد داره 

سن.  ۲۶ حالا پسر طراح تبلیغات ماهی ۱۰۰ تومن درآمد داره 

ماشینش دنا پلاس ولی خونه نداره تازه توی کار انقد پیشرفت کرده ولی خونه مجردی داره( مستاجر) توی تهران یک جای خیلی باکلاس پسر قدش ۱۷۹ وزنش ۹۰ خوشتیپ عضله ایه ازوناست هر روز باشگاهه 

پسر فقط یک دونه داداش داره و خونه پدرش روستاعه همون شهر بابام اینا نه اینکه پولدار نباشن خیلی پولدارن ولی خب چون نسل نسلشون اونجا بودن دیگ بخاطر همین باباش اونجاست 

پسر آدم میانگراییه ، منطقیه ، دست و دلباز. خوش اخلاقه 

عجب/ یعنی اخلاق و معنویات و آدم بودن تو این معیارهاا اصلا مهم نبود. فقط پول و موقعیت بود؟! 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

آبجی درخواست بدم یه سوال بپرسم؟ خیلی جوابت می‌تونه کمک کننده باشه برام 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم باهمیم شخصیتای همو خیلی دوست داریم

خوب بله. اگه روحیه واخلاق هم بخوره خوبه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اگه به دل دختر میشینه بله خوبه هععع منم خواستگار قدبلند و عضله ای میخوام😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
فقط پسر سیگار می‌کشه

ترک کنه☹️چون مورد خوبیه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️