2777
2789
عنوان

ازدواج و خاستگاری بیاید

193 بازدید | 19 پست

بچه ها تاالان هرپسری اومده ادعای عاشقی داشته اما برای خاستگاری و اثبات قدمی برنداشته واقعا دلم شکسته، چرااخه کساییو میبینم ازدواج کردن ک هروز بایه نفر بودن ولی من سعی کردم درست زندگی کنم. توی محیطی هم کار میکنم ک پسر جوون و مجرد زیاد میاد اما عیچکدوم تاالان انتخابم نکرده.

خودمم دختری نیستم ک بیوفتم دنبال کسی بزور بیشتر دلم میخاد یه مرد منو انتخاب کنه عاشقانه ولی خب.... تاالان ک هیچی

28سالمهه.چهرمم قشنگه

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ببخشید ولی نینی یار اصلا تاپیک حذف نمیکنه مجبورم اینکارو کنم.بچه ها میشه لطفا تاپیک اخرمو گز ...

برای من ک حذف میکنه 

لابد اشتباه میفرستی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

شاااید خیلی سخت گرفتی به همه گفتی نه دیت نرفتی

کسی ک ب ملاکام نزدیک باشه ن سخت نگرفتم، ولی دیت هم نمیرم چون نمیخام دوست دختر کسی باشم0 کسی بخاد باید بیاد خاستگاری

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
شاااید خیلی سخت گرفتی به همه گفتی نه دیت نرفتی

واسع خاستگاری هم پیشنهاد دیت نداشتم والا، یکی ام میبینی خوشش میاد ازم اما بروز نمیده،

عزیزم باید توی محیط های مختلف باشیتوی محیط کارت فعال باشیممکنه بتونی ازدواج کنیولی خیلی هم ناراحت نب ...

چقدر صبرکنم، نمیدونم من بلد نیستم دلبری کنم یا اینکه بقیه بهتر بلدن، اگرم یکی ازم خوشش بیاد اصلا بروز نمیده

چقدر صبرکنم، نمیدونم من بلد نیستم دلبری کنم یا اینکه بقیه بهتر بلدن، اگرم یکی ازم خوشش بیاد اصلا برو ...

استایل بروز داشتن روابط اجتماعی خوب اعتماد به نفس اینا رو داری

دختری از جنس دریا 

شاید به خاطر اینه تو خودت رو خوب و پاک می‌دونی 🙄

بله بلاخره یه فرقی هست بین کسی ک با هیشکی نبوده و اونایی ک هروز زیر یکی خابن

استایل بروز داشتن روابط اجتماعی خوب اعتماد به نفس اینا رو داری

همه رو دارم

همه رو دارم

بازم میگه همرو دارم دختر خوب تو نباید از خودت تعریف کنی باید شخصیتت از دیدگاه بقیه اینطور به نظر بیاد اصلا اینا هیچی تو این ۲۸سال چه دستاوردی داشتی خونه ماشین سرمایه شغل تحصیل 

دختری از جنس دریا 

بله بلاخره یه فرقی هست بین کسی ک با هیشکی نبوده و اونایی ک هروز زیر یکی خابن

همینه دیگه من هزاران بار گفتم خانم عزیزی که مداوم خودتو پاک محجوب و خوب می‌دونی و راجب دیگران هر چیزی میگی واسه همینه کشی شما رو انتخاب نمیکنه اونی که خوبه همه جا خوب بودنش رو جارو نمیزنه خودشو با بدتر از خودش قیاس نمیکنه

زیبایی باطن هست که دیگران رو جذب می‌کنه 

دختری از جنس دریا 

بازم میگه همرو دارم دختر خوب تو نباید از خودت تعریف کنی باید شخصیتت از دیدگاه بقیه اینطور به نظر بیا ...

هم سرمایه دارم هم خونه هم شغل.

تعریف خودم نیست دیگاه دیگرانم ولی ادم خودشم از خودش شناخت داره دیگه درسته؟؟؟

نکنه انتظار داری خودمو در سطح کسایی ببینم ک هروز اویزون ینفر بودن.

بعدشم من نگفتم خوبم.گفتم کسایی رو میبینم ک هروز با یکی بودن و ازدواج کردن