2777
2789

حالم خوب بود کاملا عادی همینجوری گفتم برم پیش روانشناس باهاش صحبت کنم 

چجوری میشه اینقد اختلال داشته باشم و خودم حسش نکنم شاید بخاطر اینه که اخیرا سرم خیلی شلوغ بوده؟ روانشناس گفت باید سریعا تحت درمان باشم میدونم گذریه اینم حل میشه اینم درست میشه مثل بقیه چیزا ولی همه چی کم بود برام ؟ حتما اینم باید میومد روش ؟ کم فشار روم هست کم بدبختی دارم اختلال روانی اساسی رو کجای دلم بزارم بسه دیگه ...💔

لطفا اگه تجربه نداشتین یا درک نمیکنین کامنت نزارید به اندازه کافی حالم بد هست

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اختلالی داری عزیز دلم؟

افسردگی اساسی

اضطراب فراگیر

اختلال سازگاری احتمالش زیاده 

و گفت باید بیشتر بررسی بشه باید برم پیش روانپزشک تا دارو مصرف کنم

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

عزیزم خودتو اذیت نکن همه آدما بر اساس نوع زندگیشون ممکنه اختلالات روانی‌ داشته باشن

چیز عجیب و بدی نیست 

اینکه تو تصمیم گرفتی بری پیش تراپیست اتفاقا نشون میده از بیشتر از 50 درصد افراد جامعه سالم‌تری

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

بیشتر روان شناس ها واقعااااا به درد نمیخورن و حرفای چرت میزنن

حرفتو تا حد زیادی قبول دارم

ولی الان که نگاه میکنم میبینم همشون هر روز باهام بودن ولی بخاطر مشغله زیادی که داشتم مجبور بودم خودمو سرحال بگیرم  حالم بده کسی نیست باهاش حرف بزنم خسته ام فردا باید برم دانشگاه و همه چی باهم شده یه دفعه

افسردگی اساسیاضطراب فراگیراختلال سازگاری احتمالش زیاده و گفت باید بیشتر بررسی بشه باید برم پیش روانپ ...

فدای سرت عزیزم میری پیش روانپزشک خوب میشی بازم حداروصدهزار مرتبه شکر رفتی پیش روانشناس و فهمیدی؛)   هیچ نگران نباش دیگه دور از جون سرطان که نگرفتی ..

اختلالات روانیو اگه ادم قبل خودکشی بره پِیِشو بگیره یعنی خطر از سرش گذشته 

عزیزم خودتو اذیت نکن همه آدما بر اساس نوع زندگیشون ممکنه اختلالات روانی‌ داشته باشنچیز عجیب و بدی نی ...

یهویی شد یه لحظه بعدازظهر کارام که تموم شد داشتم به یه مسئله ای که چند وقت پیش واسم افتاده بود فکر میکردم گفتم برم پیش تراپیست فکر نمیکردم اینقد مهم باشه یهو با گریه زدم بیرون از دفترش اصلا اشکم دم مشکه🤦🏻‍♀️

اینم بگم به یه تراپیست اعتماد نکن

یه مدت تست کن ببین خوبه یا نه 

و اگه خوب نبود برو پیش یه تراپیست دیگه

منظورم اینه حواست باشه اولا همه چیز رو به تراپیستی که ازش مطمئن نیستی نگو. دوما درمورد مصرف قرص هم باید مطمئن بشی که آیا واقعا نیازه که مصرف کنی یا نه

حواست باشه که این توصیه تراپیستت بیزینس نباشه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

حرفتو تا حد زیادی قبول دارمولی الان که نگاه میکنم میبینم همشون هر روز باهام بودن ولی بخاطر مشغله زیا ...

درسته ولی این روان شناس ها هم کاری برات نمیکنن فقط یه عالمه هزینه ویزیت میگیرن تا نیم ساعت به حرفت گوش کنن. 

باید سالها هزینه کنی بگردی تا بلکه یه روان شناس باسواد و خوب پیدا کنی 

بنظرم ببین چی آزارت میده ترکش کن ببین چی حالتو خوب میکنه اون کارو بکن خودت به خودت کمک کن بهترین نتیجه رو میگیری 

اینم بگم به یه تراپیست اعتماد نکنیه مدت تست کن ببین خوبه یا نه و اگه خوب نبود برو پیش یه تراپیست دیگ ...

مرسی از راهنماییت

نه برای قرص ارجاعم داد به روانپزشک گفت تصمیم نهایی با اونه ولی حتما باید قرص مصرف کنی

درسته ولی این روان شناس ها هم کاری برات نمیکنن فقط یه عالمه هزینه ویزیت میگیرن تا نیم ساعت به حرفت گ ...

قضیه از این گذشته دیگه کنترل افکار و احساساتم از دست خودم تقریبا خارجه

یهویی شد یه لحظه بعدازظهر کارام که تموم شد داشتم به یه مسئله ای که چند وقت پیش واسم افتاده بود فکر م ...

همه وقتی برای اولین بار با حقیقت زندگی و ریشه مشکلاتشون روبرو میشن همین احساسو دارن

این حست طبیعیه و درستش هم همینه

یادمه یه شخصی میگفت خودشناسی مثل درآوردن یک غده از روی پوسته . تو ممکنه سالها اون غده رو داشته باشی و اذیتت نکنه و درد نداشته باشه و ظاهرش رو هم با کرم بپوشونی. ولی وقتی تصمیم میگیری غده رو دربیاری درد زیادی تحمل میکنی 

همه وقتی برای اولین بار با حقیقت زندگی و ریشه مشکلاتشون روبرو میشن همین احساسو دارناین حست طبیعیه و ...

درسته ممنونم عزیزم🤍🌿