2777
2789
عنوان

ازدواج و خاستگاری بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 19 پست

عزیزم دیگ الان سبک ازدواجا فرق کرده.الان دیگ دختر پسرا یک مدت باهم دوست میشن بعد ک همو خوب شناختن رسمیش میکنم.بهتره شماهم گارد نگیرین و اگر کیس مناسبی پیدا شد واس آشنایی باهاش ارتباط بگیری.بلکه خوشتون اومد و آدم مورد علاقتون بود

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
هم سرمایه دارم هم خونه هم شغل.تعریف خودم نیست دیگاه دیگرانم ولی ادم خودشم از خودش شناخت داره دیگه در ...

به نظرم همین دیدگاه شماست که سبب همچین چیزی شده خیلی سطحی نگر هستید یادت باشه ذات خوب مهم ترین سرمایه انسانه

دختری از جنس دریا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تو اون تاپیک قرآن ما خدایی نکرده قصد توهین به قرآن نداشتیم اگر برین مطالعه کنیم اتفاقا سعی کردیم تا جای ممکن با بقیه تبادل نظر خوب داشته باشیم و بتونیم در حد خودمون قدمی برداریم برای امام زمان 

ببخشید خاطرتون مکدر شد درمورد خواستگار هم که سوال کردین من به تازگی داخل یک کانالی در ایتا شدم که آخرین تاپیکم هست برید داخل کانال جزوه هایی مربوط به ازدواج و سوالای خواستگاری و کلا خواستگاری هست مطالعه کنید خودم اونا رو مطالعه نکردم ولی تحریک عاطفی ۲ مطالعه کردم که قشنگه اونم مطالعه کنید یا حق

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

سلام عزیزم تو اون تاپیک قرآن ما خدایی نکرده قصد توهین به قرآن نداشتیم اگر برین مطالعه کنیم اتفاقا سع ...

ممنونم عزیزم چشم

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍