2777
2789
عنوان

شما بودین باهاش چه برخوردی داشتین😐 لطفا با صداقت جواب بدین👀

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست

بنظرم تو ذوقش خورده عکس و چتت رو دیده گفته رابطه کوتاه مدت لذتشو ببرم منم ول کنم برم سرافکنده نباشم جلو دوستام که رابطم جدیه باهاش ولی اگه واقعا دوست داشت ازت جلو همه دفاع میکرد میموند

عزیزم اشتباه خودت بوده! سرزنش هم نمیکنم ولی معنی نداره وقتی با یکی تو رابطه ای بیای برا اشنایی یکی دو روزه با پسرای دیگه حرف بزنی که هیچ، عکس هم بدی و بدتر اینکه اونا دوستاش هم بودن!! و اینو ایراد هم نمیبینی. خیامته این اسمش 

نمیدونم سنتون چقدره.. احتمالا اون پسر هم کم سنه وگرنه با یه مرد بالای سی سال همچین کاری میکردی همونجا و همون روز رابطه رو تموم میکرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشتباه خودت بوده! سرزنش هم نمیکنم ولی معنی نداره وقتی با یکی تو رابطه ای بیای برا اشنایی یکی د ...

اینا قبل آشنایی با طرف بهم پیشنهاد دادن نه حین آشنایی

حین آشنایی پیام هیچ کس جواب نمیدادم

اینا قبل آشنایی با طرف بهم پیشنهاد دادن نه حین آشناییحین آشنایی پیام هیچ کس جواب نمیدادم

اهان الان متوجه شدم

پس ایراد از دوستاش بوده که رازدار نبودن. حق نداشتن عکسی رو نشون بدن و اونم بهش برخورده الان.

سن بالا چیه  دختر..😂 سی سال به بالا چون جدی به ازدواج فکر میکنه نمیتونه همچین چیزی رو هضم کنه حتی اگر برا گذشته باشه (در مورد خانم ها هم همینطوره ). 

ولی تو سن کم چون هدف ازدواج نیست معمولا یا مطمئن نیستن دو طرف ازدواج میکنن و .. ریسک پذیر هم میشن 

اهان الان متوجه شدمپس ایراد از دوستاش بوده که رازدار نبودن. حق نداشتن عکسی رو نشون بدن و اونم بهش بر ...

خب نظرت چیه؟

خیلی دوستش دارم ولی خب نمی دونم دلیل این رفتاراش چیه🥺

ولش کن اون الان هدفش لذت بردن و رفتنه بذار ارزو به دل بره گول نخوری بهش پابدی فردا میره تو میمونی و ...

خب خیلی دوستش دارم ولی پشتم بهش گرم نیس

میترسم یه روز دوباره ترکم کنه ولی دلو چیکار کنم

خب نظرت چیه؟خیلی دوستش دارم ولی خب نمی دونم دلیل این رفتاراش چیه🥺

خودت جوابشو دادی خب.. مرد زندگی که سهله، این مدل پسرها ادم رفاقت عادی هم نیستن!

میدونم دوسش داری ولی فراموش کن.. وقتی فهمید قضیه برا گذشته بوده دیگه نباید انقدر قضیه رو کش میداد برسه به اینکه میخواد تو رو بغل کنه و ...! این یعنی به حریم شخصیت دیگه احترام نذاشت و تو هم باید بذاریش کنار.

اینکه میگم فراموش کن به این راحتی نیست. طبیعتا زجر میکشی، اذیت میشی، دلتنگ میشی ولی خودتو بیشتر دوست داشته باش دختر

عزیزم اون بعد اینکه فهمید با دوستاشم چت داشتی خورده تو ذوقش 

خواسته یه دستیم بهت بندازه که کونش نسوزه وقتی ولت میکنه 

اون دیگه باورت نداره پس بی خیالش شو 

دلیلی نداره با هر آشغالی چت کنی برای تو یه چت ساده میاد ولیبه نظر اونا چیزای دیگه هم کنارش هست 

اون دوستاشم میشناسه که چه شخصیتی دارن 

خب خیلی دوستش دارم ولی پشتم بهش گرم نیسمیترسم یه روز دوباره ترکم کنه ولی دلو چیکار کنم

ول کن بابا منم قبلا دوست پسر داشتم فکر میکردم این یکی چه تحفه ایه بعد فهمیدم همشون یه عتیقن واقعا برای اونی که بخوادت انرژی و وقت بذار 👌 دو روز ناراحتی بعدش یادت میره بهتر از اینه که از مرزهات بگذری اخر بذاره بره ادم میسوزه اونجوری

ول کن بابا منم قبلا دوست پسر داشتم فکر میکردم این یکی چه تحفه ایه بعد فهمیدم همشون یه عتیقن واقعا بر ...

درسته 

ولی خب باورم نمیشه سر همین مسائل الکی از دستش دادم

یعنی مسبب همه اینا همون چت کردن یکی دو روزه بوده؟