2777
2789
عنوان

شما بودین باهاش چه برخوردی داشتین😐 لطفا با صداقت جواب بدین👀

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست
درسته ولی خب باورم نمیشه سر همین مسائل الکی از دستش دادمیعنی مسبب همه اینا همون چت کردن یکی دو روزه ...

حالا اونم مزید برعلت بوده ولی درکل اینم ادم موندن نبود وگرنه حداقل یه دعوا راه مینداخت توضیح میخواست ادا درمیاورد ولی میموند اخرش

فقط صحبت می کنیم با رعایت فاصلهخب وقتی یکی بهم پیشنهاد آشنایی میده یا سوال میپرسه نباید جواب سوالش ب ...

نه نباید بدی اگر به محرمیت اعتقاد داری 

سوال پرسیدن با دوست شدن فرق داره 

شما وقتی من رو داخل خیابون ببینی و مثلا بخوای یک ادرس بگیری سوال میکنی منم جواب میدم و میرم ایا عاشقم میشی؟؟باهام دوست میشی؟

نه خودتو سرکار بذار نه گول بزن 

اگر دنبال شوهری هستی که میخوای هیچ ارتباطی باهاش نداشته باشی باید سنتی ازدواج بکنی وگرنه دوست پسر وقتی عاشقت بشه بوست میکنه لپت رو میکشه دستت رو میگیره اما کاری به بقیه ی اندام های بدنت نداره مگر اینکه طرف عاشقت نباشه و بخواد باهات رابطه داشته باشه و بعدم ولت کنه و بره 

ببین مردی که دوستت داشته باشه هم دستتو میگیره هم بوست میکنه اما دستش جاهای دیگه نمیره و معمولا هم همه ی مردایی که طرف رو دوست دارن فقط پیشونی اونو بوس میکنن حتی لپش رو نمیبوسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نباید بدی اگر به محرمیت اعتقاد داری سوال پرسیدن با دوست شدن فرق داره شما وقتی من رو داخل خیابون ب ...

الان یعنی من اگه با کسی چت کردم یا تلفنی صحبت کردم پس باید برم بوسش هم بکنم...یعنی چی! هرکی یه حدو مرزی داره ...قرار نیست اگه اینکارو کردم اونکارم بکنم

خب چن تا دوستاش از من خوششون اومده پیشنهاد دادن منم یکی دو روز باهاش صحبت کردم دیدم مورد قبول نیستن ...

اگه همزمان وقتی با دوس پسرت دوست بودی و با اونا آشنا میشدی واقعا کارت اشتباه بوده و خودتو بدنام کردی چون اونا صد در صد به دوستشون میگفتن که با اونا هم چت میکنی.. فقط خداروشکر کن که بهم خورده چون یه عمر سرکوفتت میزد

اگه همزمان وقتی با دوس پسرت دوست بودی و با اونا آشنا میشدی واقعا کارت اشتباه بوده و خودتو بدنام کردی ...

قبل اینکه با دوست پسرم آشنا شم، اینا بهم پیام دادن نه حین آشنایی😑