2777
2789

دوستانی که میخوان بگن چجوری اونا رو میخورین تشریف ببرند بیرون

من هم دلم نمیخاد۱۵۰تومن بدم یه کف دست گوشت بگیرم حتما دلیلی داشته که گرفتم

سرخش کردم خیلی لزج شد

باید چی کارش کنیم

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

گوشت کبوتر خاصیت درمانی داره 

فقط کبابی خوشمزه میشه 

من خودم خیلی سال پیش گنجشک خوردم اونم کبابی بود خیلی خوشمزه بود 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@پینبمبو‍    سلام عزیزن ببخشید مزاحمتون شدم .راجب سوره ی ای ک گفته عزیزت کرده و تایپکشو زدی پیام دادم .ولی هرچقد گشتم پیداونمیکنم تایپیکتونو متاسفانه . میشه لطف کنی لینک تایپیکتو بفرستی عزیزم؟؟؟؟🌸🙏ممنونت میشم   

@پینبمبو‍ سلام عزیزن ببخشید مزاحمتون شدم .راجب سوره ی ای ک گفته عزیزت کرده و تایپکشو زدی پیام داد ...

سلام عزیزم راستش یه مدت سوره اثر نمی‌ذاشت پرسیدم گفتن چشم خوردی حذفش کردم الهی دورت بگردم بعضیا فک میکنن با یه بار خواندن اثر می‌ذاره انگار انرژی بدی میفرستادن بابا باید 100بار بخونی تا اثر خودشو بذاره 

تو رو خدا شرمنده اذیت شدی واسه پیدا کردنش

ببخشید ندیدم پیامتو متن پیامم این بود که سوره نجم و زمر عزیز می‌کنه به شرطی که با ترک گناه باشه و انجام واجبات و اعتقاد کامل و توجه خونده بشه 

حضرت علی می‌گه با ایه های قرآن به دلتون ضربه بزنین یعنی آنقدر باید توش توجه باشه 

یه چیز دیگه اینکه باید مداومت داشته باشی من یه سال خواندم واقعا 

سرچ کنی میاره میگه اگه بخوای تاثر واقعی ببینی باید یه سال مداومت کنی

واسه اثر گذاریش نخون قربونت برم توکل کن بخدا بگو فقط میخواهم چند صفحه قرآن بخونم اینجوری رها میکنی زود تر تاثیر میگیری

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

سلام عزیزم راستش یه مدت سوره اثر نمی‌ذاشت پرسیدم گفتن چشم خوردی حذفش کردم الهی دورت بگردم بعضیا فک م ...

مرسی گلم از پاسخگوییت . میشه از اثراتش هم بگی ؟ مثلا کسی به حرف میومد ؟ یا جایی شانس میاوردی ؟ 

مرسی گلم از پاسخگوییت . میشه از اثراتش هم بگی ؟ مثلا کسی به حرف میومد ؟ یا جایی شانس میاوردی ؟

آره خوب بود تا یه جاهایی نه شانس نمی‌آوردم اتفاقا خیلی ام اوضام خرابه