2777
2789

من کتابای درسی رو ثبت سفارش کردم الان. سومین سالیه که میخوام پشت کنکور بمونم ولی یکم استرس دارم میشه بهم بگین دقیقا امسال باید چیکار کنم که نتیجه خوب بگیرم. میخوام گوشیمو کلا جمع کنم بدم به مامانم. چه کاراییی از لحاظ درسی کنم؟ کتاب کمک درسی هم نمیخوام بگیرم دارمشون و بنظرم خوبن. شاید برای زیست جمع بندی اون لحظه های اخر بگیرم. ولی چندمورد هم شما بگین لطفااا

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابای درسی چرا خریدی؟قبلیا بد بودن؟

خب خوبه نیاز هم نیست بخری

متناسب با سطح خودت برنامه بریز اگه ضعیفی باید با کتاب شروع کنی اگه متوسطی هردو باهم اگه هم قوی هستی فقط تست کار کن

در مورد گوشی هم 

یه نکته بگم

گوشی به خودی خود ایرادی نداره

ولی خود درس ذهن رو بشددددت خسته میکنه چون مطالب زیاد و سنگین و نیازه که دسته بندی بشه

برای همین از طریق گوشی و کلا اطرافیان چیز جدید سعی کن برای ذهنت درست نکنی و مشغول ترش کنی

اگه هم داری برنامه هایی که ممکنه برات مشغولیت فکری درست کنن رو حذف کن همین خیلی راحته

و اینکه مطالعه استمراره که مطالعه درست می‌سازه و گرنه با داستان خوانی فرقی نداره

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

کتابای درسی چرا خریدی؟قبلیا بد بودن؟خب خوبه نیاز هم نیست بخریمتناسب با سطح خودت برنامه بریز اگه ضعیف ...

چون من سومین سالیه که میخوام پشت بمونم کتابا عوض شدن بعضیاشونو سفارش دادم

اره ولی من کنترلی ندارم روی گوشی نداشته باشم بهتره

کتابای درسی چرا خریدی؟قبلیا بد بودن؟خب خوبه نیاز هم نیست بخریمتناسب با سطح خودت برنامه بریز اگه ضعیف ...

عزیزم شما میدونید نظام قدیم بخوان کنکوربدن نمرات نهاییشون تو کنکور موثره یا باید دوباره ترمیم معدل برن؟من سوم دبیرستانم نهایی بود ولی پیش دانشگاهی نه

یه سوال داشتم عزیزممن سال۸۶کنکور دادم الان بخوام دوباره شرکت کنم آیا معدل نهایی دیپلمم توی کنکور موث ...

دیپلم نظام قدیم باید حتما ترمیم بزنه درسارو برای نظام جدید. شما باید ایجاد سابقه تحصیلی کنین که همون شرکت توی امتحانات نهایی خرداده. که دوازدهم امسال 43 درصد و یازدهم 17 درصد (جمعا 60 درصد) تاثیر مستقیم داره روی تراز کنکور.

۱ . از همین الان شروع کن 

۲. با آزمون ها ترجیحا قلمچی،یا ماز جلو برو و جدی،بگیرین و تحلیلشون کن 

۳. مطمعنی منابعت خوبه؟ شاید باید سطحش ببری بالا

۴. امتحان نهایی ها رو عالی،بخون از همین الان بعد هر درس سوال تشریحی کار کن 

۵. کتاب که سوال تشریحی داشته باشه رو کار کن

۶. روحیه اتو ببر بالا 

۷. تست های زمان دار کار کن از اونا هم درصد بگیر 

۸. نکته خیلییییی مهم مرور هست مرور کن همه چیو و خب با توجه به اهمیت نهایی ها تا درسی رو نهاییش و کامل یاد نگرفتی شروع به تست نکن اینو معلم تست فیزیک دوازدهم میگفت همیشه. یادش بخیر 🥲

چون من سومین سالیه که میخوام پشت بمونم کتابا عوض شدن بعضیاشونو سفارش دادماره ولی من کنترلی ندارم روی ...

اها درسته آخه خودم زمان کنکورم مجبور شدم شیمی رو عوض کنم چون توش اونقدر نوشته داشت که خود متن کتاب مشخص نبود🤦🏻‍♀️😂

آره پس اگه نمیتونی بده دست یکی باشه

موفق باشی بیا تاپیک قبولی بزن سال دیگههه

دیپلم نظام قدیم باید حتما ترمیم بزنه درسارو برای نظام جدید. شما باید ایجاد سابقه تحصیلی کنین که همون ...

ببین دو نوع نظام قدیم داریم یکی دیپلمای قبل۸۴که نهایی نداشتن

یکی ما که بعد۸۴هستیم سوم دبیرستانمون نهایی بود

۱ . از همین الان شروع کن ۲. با آزمون ها ترجیحا قلمچی،یا ماز جلو برو و جدی،بگیرین و تحلیلشون کن ۳. مط ...

با برنامه قلمچی جلو نره بهتره براش بنظرم

عزیزم شما میدونید نظام قدیم بخوان کنکوربدن نمرات نهاییشون تو کنکور موثره یا باید دوباره ترمیم معدل ب ...

فکر کنم باید ترمیم کنی دوست عزیز

باز از کسی بپرس که خودش نظام قدیم بوده و تجربه داره

چون ترازها متفاوت میشه