مادرشوهر من نمیگفت ولی الان که باردارم هرکی زنگ میزنه تبریک بگه میگه مادرشوهرت همش میگفت آرزومه اینا بچه بیارن میترسم دیر شه ولی ازونورم اگه بهشون بگم شاید ناراحت شن الآنم رو هواست از خوشحالی چون نوه اول
فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همشون اولش میگن بعد که باردار میشی یه کمکی بهت نمیکنه هیچ انتظار داره کارای اونم با اون وضعت بکنی!!!موقع زایمان هم که هیچی میاد حرف درمیاره و میره.تو بزرگ کردن بچه هاتم که اصلا نقشی نداره فقط بلدن حرف بزنن
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
برعکس شده زنای خراب زود بچه میارن تا جاشون رو محکم کنن هر غلطی کردن طلاقشون ندن بقیه دلشون نمیخواد و وقتی هم اصرار یا حتی دخالت دیگران رو ببینن بیشتر بدشون میاد
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
ن من اجازه دخالت ب خانواده شوهر نمیدم . خانواده خودم هی میگن و میگفتن . ننه خودم از صد تا مادر شوهر بدتره ک دعوام شد باهاشون و گفتم بچه دوس دارید برید خودتون بیارید . نازایید ؟ برید از پرورشگاه بیارید و دخالت تو زندگیم نکنید . ی بارم ب همسایمون توپیدم دیگ جرلت ندارن بگن
اخه نه که خاندان سطل عنتی هستن و پسرشون و خودشون مارو عرق خوشی و راحتی و پول کردن بایدم بچه بیاریم تند تند !! ،من بچه موش تو جوبم به اینا نمیدم چه برسه بچه نازنین خودمو ،عقده ای و حسود و عوضین اون بچه نازنین رو هم مسموم میکنن با حرفا و کاراشون ،اوایل زیاد حرف مفت میزدن تازه تعدادم میگفتن خواهر و مادرشوهرم که یدونه بیار بساطشو جمع کن!! منم کلا نیاوردم و بساطو جمع کردم