2777
2789
عنوان

مادرشوهر

431 بازدید | 36 پست

سلام دوستان ما یه ماهه تقریبا خونه خریدیم قبلش سه ماه پیش مادر شوهرم بودیم الان هر وقت شوهرم میره پیشش گریه میکنه و مظلوم نمایی میکنه و میگه نرو و فلان  برای پسر بزرگش هم همینه فک کن میره پارک به پسرش میگه دارم میرم دکتر با گریه هاش منو دیونه شوهرمم وابسته کرده راهکار بدین چیکار کنم چجوری رفتار کنم از بس حرص خوردم کیست های تو سینم روز به روز دردشون  بیشتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد کیست با حرص نیست هورمونیهاین یکیدوم نمیتونی در دهن ش ببندی ک سوم محل نده شوهرا مامانی ن

میدونم هورمونیه ولی دکتر گفته استرس ،اضطراب ،تنش خوب نیست برات ولی اونقد هی گفتم بیخیال بابا ولش کن خسته شدم رفتارش واقعا رو مخمه

من خیلی کم سر میزنم ولی شوهرم هر روز اونجاست

شوهرتون باید فاصله بگیره البته کم کم،یهویی اونم گناه داره

چرا خودشون به همه توصیه میکنن دوری و دوستی ،ولی خودشون پسرشون جفتشون میخان 😅 

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

شوهرتون باید فاصله بگیره البته کم کم،یهویی اونم گناه دارهچرا خودشون به همه توصیه میکنن دوری و دوستی ...

شوهرم فاصله بگیر نیست و فقط منتظره صبح شه پاشه بره پیش مامان جونش خوبه مادر شوهر از اونایی نیست که لوس کنه یه ذره محبت هم بلد نیست زمانی که من پیشش زندگی میکردم سر ناهار گذاشتن دعوا بود الان هر روز صبح پا میشه ناهار میزاره که پسر جونش قراره پیشش میدونی کم کم داره از شوهرمم  بدم میاد

اره همینجوری

وااااااا همینجوری گلم مگ یکی ب یکی درخواس میده خخخخ 🤣🤣حتما ی دلیل داشته دیگ،🤨🤔

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

همشون آقا هستن با اکانت خانوم این تاپیک ها همه الکی

اولا خانومم و خاستم مشکلمو در میون بزارم دوم در خواست ازدواج ندادم که چیش عجیبه سوم به خاطر قضاوتت سپردمت به اون بالا سری خودش جوابتو بده 

وااااااا همینجوری گلم مگ یکی ب یکی درخواس میده خخخخ 🤣🤣حتما ی دلیل داشته دیگ،🤨🤔

تاره اومدم اینجا در خواست دوستی هم به خاطر اینکه دوستام اینجا زیاد بشه و زود تر به جواب برسم اگه مشکلی به وجود آورده لغو کنم

شوهرم فاصله بگیر نیست و فقط منتظره صبح شه پاشه بره پیش مامان جونش خوبه مادر شوهر از اونایی نیست که ل ...

اوخی چه بد ... من با مادرشوهرم خوبم،ولی نمیخام برم همسایشون بشم،شوهرم اونجا جفتشون خونه داره و میگه بریم اونجا...از همین رفتارا میترسمااا

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...