2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست
اوخی چه بد ... من با مادرشوهرم خوبم،ولی نمیخام برم همسایشون بشم،شوهرم اونجا جفتشون خونه داره و میگه ...

من ۶ ساله عروس اینام قبلا میتونستم بگم عاشق مادرشوهرم بودم ولی وقتی رفتم پیشش زندگی کردم این رفتارهاش رو دیدم دلم شکست هر حرفی هم میزنم شوهرم میگه اون پیره تغیییر نمیکنه نه هرگز قبول نکن به خدا تو ۵ ماه پیرم کردن آدم با مادرش به زور راه میاد چه برسه مادر شوهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاره اومدم اینجا در خواست دوستی هم به خاطر اینکه دوستام اینجا زیاد بشه و زود تر به جواب برسم اگه مشک ...

عیبی نداره...انشاللع اشنا میشین.... فقط من درخواس اونایی هم ک میشناسم قبول نمیکنم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

من ۶ ساله عروس اینام قبلا میتونستم بگم عاشق مادرشوهرم بودم ولی وقتی رفتم پیشش زندگی کردم این رفتارها ...

راضی نیستم ،ولی میگه چرا مستاجر باشیم ،بریم خونه خودمون 

ولی نمیخام رابطه بین من و مادرش خراب بشه 

تازه کدوم ادم عاقلی شهرنشینی ول میکنه میره روستا اخه 

شرط ازدواجم بود ک بریم شهر ، ولی خودش میگه برگردیم روستا،چون کارش جوریه که شبا خونه نیس و سرکاره 

دوراهی بدیه نمیدونم تهش چی میشه

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

راضی نیستم ،ولی میگه چرا مستاجر باشیم ،بریم خونه خودمون ولی نمیخام رابطه بین من و مادرش خراب بشه تاز ...

اتفاقا برای منم اینجوری تو روستا خودشون خونه داشت ۱۰ دقیقه با خونه مادرش فاصله داشت نمیه کاره هرچقدر گفت قبول نکردم  آخرش مجبور شد خونه بخره درسته الان از صبح تاشب تنهام ولی میخام ببینم پاییز میخاد چیکار کنه بازم بره پیش مامان جونش هر چقدر نزدیک باشی دخالت زیاد میشه حتی به لباست و خصوصی ترین چیزا دخالت میکنن

اتفاقا برای منم اینجوری تو روستا خودشون خونه داشت ۱۰ دقیقه با خونه مادرش فاصله داشت نمیه کاره هرچقدر ...

صد درصد 

امیدوارم برنگردم روستا 😐

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

من خیلی کم سر میزنم ولی شوهرم هر روز اونجاست

ببین کاری ازت برنمیاد که

اگه شوهرت قبول میکرد بیاد مشاوره عالی بود

چون مشاور فحشش میده بفهمه

که اونم بعیده باهات بیاد

اتفاقا همش شام برو اونجا دهنش صاف شه دیگه هی دلش تنگ نشه

عزیزم تا وقتی شوهرت نفهمه مادرش بازی روانی راه انداخته محبتشو بخره همینه

یه مدت کاریش نداشته باش غیر مستقیم بدیای کنار هم بودن اون ۳ ماهو یاداوری کن

اگه درست نشه دیگه درست نمیشه مگر با مشاوره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
من نمیگم این طوری خوبه ولی فردا روز احیانا اگه پسر دار شدید میگین نیا و بهم سر نزن ؟یکم دیدتون رو مث ...

سر زدن حدی داره بعدشم وقتی طرف ازدواج میکنه باید اولویتش طرف مقابل باشه نه ننش

عزیزم تا وقتی شوهرت نفهمه مادرش بازی روانی راه انداخته محبتشو بخره همینهیه مدت کاریش نداشته باش غیر ...

هر روز یاد آوری میکنم حتی هنوزم حرفای که پشت سرم میزنه رو میگم انگار نه انگار اون پیر بی سواده انتظار نداشته باش اینم شده منطقش

ببین کاری ازت برنمیاد کهاگه شوهرت قبول میکرد بیاد مشاوره عالی بودچون مشاور فحشش میده بفهمهکه اونم بع ...

بهدمن میگه بپز باهم بخوریم اونا هم دامادشون  میاد سخته واسه ۱۰،۱۵ نفر غذا پختن

بهدمن میگه بپز باهم بخوریم اونا هم دامادشون میاد سخته واسه ۱۰،۱۵ نفر غذا پختن

الان مادربزرگم مریض شده افتاده گوشه خونه تا وقتی سالم بود همه خدمتی برای پسرا و عروساش و نوه هاش میکرد الان کسی درو روش باز نمیکنه و به عیادتش نمیرن و کسی بره عیادتش به همه میگه پسرام نمیان دیدنم

حق یه مادر این نیست که این همه زحمت بکشه ولی موقع سختی و گرفتاریش کسی سراغش نیاد 

آدمیزاد هر چی پیرتر میشه بیشتر به بچه هاش نیاز داره

هیچی ارزش اینو نداره که دل مادرتو خون کنی و مادرت از نبودت غصه بخوره و چشماش بارونی بشه

همه ما یه روز پیر میشیم و همین احساسو پیدا میکنیم

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.