2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه باز بشه ممکنه بدتر بشه چون لوله باز کن اون ته مونده چسبیده به لوله هم جدا می‌کنه . ممکنه بدتر بگیره. اگه امکانش هست یکی رو بیار فنر بزنه تا چند وقت خوب میشه. منم همین مشکل رو دارم هر چند وقت یه بار با شیلنگ بلند باید بازش کنیم. وقتیکه باز شد ظرفهات رو همیشه با آبجوش بشور چربی نگیرع البته برای من که فایده ندارد بازم میگیره 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

لوله بازکن مایع که قوطی مثل مواد شوینده داره بخر و حتما دستورشو بخون و وقتی کف اشپزخونه ابش کامل خالی شد کمی هم صبر کن و اب نریز و قوطی رو نصفشو بریز توش نیم ساعت بعد نصف دیگشو بریز و نیم یا یک ساعت بعد شیرو باز کن احتمال ۹۹٪ باز شده 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

با شلنگ چکار میکنی

مثه فنر دیگه می‌زنیم تو لوله تا باز بشه بعدم اب باز میکنیم لوله تمیز شه ولی بهت بگم اگه شیلنگ پوسیده باشه باز ممکنه یه تیکه ش کنده بشه و بیشتر برات دردسر میشه مال من یه دفعه اینجوری شد یه تیکه از شیلنگ موند تو راه آب فکر کنم برا همونه که هر دفعه میگیره. بنظرم همون لوله باز کن بریز اگه خوب نشد یکی رو بیار فنر بزنه بعدش دیگه مراعات کن و اشغال غذا نذار بره پایین و آبجوش زیاد بریز ته لوله ها تمیز شه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚